Védje járművét az autótolvajokkal szemben szélvédő gravírozással!

2023 szept 5. | Útmutatás

A tolvajoknak nem csupán az ingatlanok lehetnek vonzók, hanem a gépjárművek is. Az autósok természetesen mindent megtesznek annak érdekében, hogy megfelelő védelmet biztosítsanak a kocsijuknak. Sajnos egyre több olyan eszköz van a bűnözők kezében, amelyekkel könnyedén ki lehet játszani a riasztórendszereket.

Több olyan esetről is lehet hallani, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak a riasztórendszer felépítése miatt. Természetesen sokan szeretnék megtalálni azt az opciót az autótolvajokkal szemben, amivel hatékonyan fel lehet lépni ellenük. Egyesek nem is gondolnák, hogy mennyire egyszerűen kivitelezhető alternatívával lehet orvosolni a problémát.

Szélvédő gravírozás, amely fokozza a jármű védelmét

A szélvédő gravírozással az autósok sokat tehetnek annak érdekében, hogy a kocsijuk ne legyen célpont a tolvajok számára. Ismert, hogy ezeket a járműveket kifejezetten kerülik a bűnözők, ugyanis az egyedi jelöléssel ellátott járművek komoly kockázatokat jelentenek a lebukás szempontjából.

Az eltávolíthatatlan gravírozások rendkívül árulkodó nyomoknak számítanak, így érthető, hogy a tolvajok inkább nem tesznek kísérletet a lopásra. A szélvédő gravírozásnál lehetőség van az alváz vagy pedig a rendszámot választani, ezek a leghatékonyabbak ez esetben.

Felejtse el a bonyolult kommunikációs rendszereket!

A speciális, összetett felépítésű riasztórendszerekért igen mélyen kellene a pénztárcába nyúlni, a telepítés pedig sok időt is felemészthet. A gépjármű tulajdonosok sokkal jobban járnak a gravírozással, hiszen az rövid időn belül, jóval kedvezőbb áron el tud készülni.

Ha felkeltettük az érdeklődését, forduljon bizalommal a Fridova Kft.-hoz! A gravírozásban a maximumot nyújtjuk, az igényes kivitelezés garantált.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat, amit a www.autouvegcentrum.hu címen ér el. Ha kérdezni szeretne, vagy időpontot foglalni, hívjon bennünket telefonon a +36-88-400-876-os vagy a +36-30-927-0248-as számok egyikén! E-mailt is küldhet, az info@autouvegcentrum.hu címre.