Váltson téli gumira, mielőtt a rossz idő megérkezik!

2019 szept 23. | Online áruház

Rendszeresen vezet a téli hónapokban is? Szeretne minden alkalommal biztonságban a célba érni? Nagyon fontos, hogy alaposan ellenőrizze az autógumik állapotát, és még a zord idő beköszönte előtt váltson téli gumikra. Ha alig van ideje, érdemes online nézelődni, hiszen egyszerűen és gyorsan megrendelheti a kiváló minőségű téli gumikat jól felszerelt gumiabroncs webáruházból.

A téli gumik használata több ok miatt fokozottan ajánlott a következő hónapokban. A nyári gumik tapadása jelentős mértékben gyengül, vagy meg is szűnik, így nem érezheti magát biztonságban, ha mellőzi a cseréjüket. A nehezebb közlekedési körülmények miatt számolnia kell azzal, hogy a nyári autógumik sokkal hosszabb fékúton állnak meg, mint a téli gumik. A speciális adalékoknak köszönhetően a téli gumik a mínusz fokok hatására sem válnak rideggé, megőrzik a rugalmasságukat. A mélyebb mintázat, valamint a számos barázda lehetővé teszi a precíz irányíthatóságot. Nem utolsó sorban pedig érdemes arra is gondolni, hogy megnövelheti a nyári abroncsok élettartamát, ha időben lecseréli ezeket, és megfelelően tárolja a tél búcsúzásáig.

Olcsón, egyszerűen és gyorsan juthat hozzá kiváló minőségű téli gumikhoz, ha felkeresi cégünk, a Flotta Szerviz Kft. gumiabroncs webáruházát. Több jellemző, a jármű típusa és az évszak szerint használható szűrő segítségével találhat rá az ideális autógumikra. Az ország bármely területéről rendel, díjmentesen szállítjuk el otthonába a kiválasztott termékeket. Kátyúgaranciát vállalunk, és hasznos tanácsokkal segítjük a biztonságos közlekedést. Tekintse meg széles kínálatunkat, és olvasson számos érdekességet a www.gumiterminal.hu weboldalon!

Készüljön fel a csapadékos, hideg időszakra! Szerezze be a nélkülözhetetlen téli gumikat, és szereltesse fel ezeket időben! Bármilyen kérdése merül fel a gumiabroncs webáruházunkban kapható termékekkel kapcsolatban, szívesen adunk választ. Hívjon bennünket a 06-30-619-0677-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@gumiterminal.hu e-mail címünkre!