Vállalj változatos diákmunkákat, és finanszírozd könnyedén a következő félévet!

2019 júl 12. | Életforma

Már most látod, hogy jól jönne egy kis plusz bevétel a következő félévre? Rengeteg kiadás vár rád, hiszen fizetned kell az albérletet, az utazási költségeket, az étkezést is? Esetleg szeretnél valahova ellátogatni, amihez nagy összegre van szükséged? Regisztrálj megbízható iskolaszövetkezetnél, ahol változatos diákmunkákat vállalhatsz!

A tanulmányi évek során rengeteg költség merül fel, hiszen nélkülözhetetlen az albérleti vagy kollégiumi díj fizetése, a közlekedési eszközök rendszeres használata, az étkezés megoldása, és a szórakozás sem maradhat el. Ha a szülők nem tudnak támogatni, vagy csak minimális összeggel járulnak hozzá ahhoz, hogy eredményes legyél, neked kell megteremteni a szükséges anyagi hátteret. Változatos diákmunkák közül válogathatsz, amelyek kisegítenek a nehéz helyzetből. Érdeklődési köröd és készségeid, eddigi gyakorlatod szerint választhatod ki azokat a feladatokat, amelyekkel szívesen töltenéd az idődet. A változatos diákmunkákkal sok pénzt kereshetsz, így nem adódhat problémád a következő hónapokban. Ha plusz kiadásokkal kell számolnod, vagy szeretnél valahova elutazni, esetleg a tanulmányaid mellett más képzésen is részt venni, szintén megkeresheted a hiányzó összeget. Nem csak nyáron, hanem egész évben várnak rád a jobbnál-jobb, rugalmasan végezhető, változatos diákmunkák, melyek között biztosan találsz érdeklődésednek megfelelőt.

Ne mondj le a terveidről, hiszen megkeresheted a hiányzó összeget Pinkdiák iskolaszövetkezetünk segítségével! Gyűjtsd össze már most a pénzt a következő félévre, hogy ne legyenek anyagi gondjaid! Változatos diákmunkákkal várunk, amelyek közül egyéni igényeid szerint választhatsz. Akár állandó munkát keresel a szünidőre, akár alkalmi lehetőségek érdekelnek, nálunk a legjobb helyen jársz.

Tájékozódj az aktuális munkákról, és tudj meg többet diákszövetkezetünkről a www.pinkdiak.hu internetes oldalunkon! Amennyiben pedig kérdésed van, hívj minket bátran a 06-70-239-0554-es telefonszámunkon, vagy írj nekünk a czenki.beata@pinkdiak.hu e-mail címünkre!