Üvegkorlát készítés: funkcionális és esztétikus megoldás

2020 júl 20. | Reform

Szeretné a teret biztonságossá tenni anélkül, hogy optikailag leszűkítené azt? Korlát elhelyezésére van szükség, de a rácsnál és a falnál esztétikusabb megoldást keres? Üvegkorlát készítéssel eleget tehet az igényeinek, világos, szép, ugyanakkor biztonságos környezetet alakíthat ki.

Panelépületeknél, társasházaknál, családi házaknál, bevásárlóközpontoknál, és az irodaépületeknél egyaránt szükség van a korlátokra, amelyek lehetővé teszik a biztonságos közlekedést. A szerkezetek többféle anyagból készülhetnek, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább megfelelő termékeket. A mai, modern épített környezetben nagy népszerűségnek örvend az üvegkorlát készítés, ami a korszerű, biztonsági tényezőket is teljesítő üveggyártási technológiának köszönhető. Egyre több helyen döntenek az üvegkorlát készítés mellett, ami nem véletlen, hiszen ezek a szerkezetek:

  • Optikailag növelik a teret.

  • Világos, természetes hatást keltenek.

  • Időtállóak és biztonságot nyújtanak.

  • Nem törnek szilánkosan.

  • Tartósságban felülmúlhatatlanok.

  • Modern, elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Az üvegkorlátoknak fő feladata a lépcsőkről, az erkélyekről, a teraszokról való leesés elleni védelem biztosítása. Ennek érdekében különféle biztonsági követelményeknek kell megfelelniük, az esztétika mellett lényeges szempont a kialakítási mód, és az igénybevétel is. Ha kifejezetten modern megjelenésű az otthona, vagy irodába, bevásárlóközpontba, esetleg más létesítménybe keres légies megjelenésű korlátokat, akkor érdemes az üvegkorlát készítése mellett dönteni. Földig érő üvegkorlát készítéssel az apró tárgyak kihullását, a felverődő por bejutását is meggátolhatja.

Egyedi üvegmegoldásokkal találkozhat, és magas színvonalú szolgáltatást vehet igénybe, ha cégünket, a Smaragd Üvegcentrum Kft.-t választja! Több éves tapasztalattal, egyéni elképzelésének megfelelően, kedvező áron vállaljuk az üvegkorlát készítést. Célunk, hogy maximálisan elégedett legyen a környezetével, és ne csak esztétikus, hanem funkcionális megoldást nyújtsunk.

Tudjon meg többet a tevékenységünkről, és tekintse meg a referenciáinkat a www.smaragduveg.hu weboldalon! Tegye fel az üvegkorlát készítéssel kapcsolatos kérdéseit, és kérje ajánlatunkat a 06-62-496295-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a smaragduveg@gmail.com e-mail címünkre!