Felújítás

Utólagos falszigetelés az ingatlan és az egészség megóvásáért

utólagos falszigetelés

Nedvesedik az ingatlana fala, és szeretné a komolyabb problémák kialakulását megelőzni? Régi épületet vásárol, ahol elengedhetetlen az utólagos falszigetelés? Többféle módszer alkalmazására van lehetőség, amelyeknek köszönhetően időtálló, esztétika szempontjából is kiváló eredmény érhető el.

A szigetelés hiánya komoly problémákat okozhat, főként lakóingatlan esetében. A vizes falak nem csak az ház állapotának romlását idézik elő, és esztétikailag előnytelenek, hanem veszélyt jelentenek az egészségre is. Ha megjelenik a penészesedés, egészségügyi és építészeti szempontból is számítani lehet problémák kialakulására. A falak nedvesedése a levegő páratartalmának emelkedéséhez, dohossághoz vezethet. A penészgombák miatt többféle betegség jelentkezhet, amit bizonyára Ön is szeretne megelőzni. Utólagos falszigeteléssel kiváló eredményre juthat, megszüntetheti a fennálló gondokat, és elkerülheti a komolyabb kellemetlenségeket. Korszerű módszerekkel, speciális eszközökkel és kiváló minőségű anyagokkal kerülhet sor az utólagos falszigetelésre, amit fontos, hogy hozzáértő szakemberekre bízzon. Nem kell aggódnia a többletenergia, az esztétikai károsodás, az egészségkárosító hatás miatt sem, ha nem halogatja az utólagos falszigetelést. Az év bármely szakaszában elvégezhető az utólagos falszigetelés, célszerű minél hamarabb kivitelezni.

Utólagos falszigeteléssel növelheti a ház értékét! Annak érdekében, hogy precíz munkavégzésre, és a célnak leginkább megfelelő módszer alkalmazására kerüljön sor, bízza ránk a feladatot! Cégünk, a Aqua-Szig Trade Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező feltételek mellett. Acéllemezzel és injektálással egyaránt vállaljuk az utólagos falszigetelést. Helyszíni felmérést követően választjuk ki a tökéletes megoldást, és adunk árajánlatot. Részletesen informálódhat a tevékenységünkről a www.basa-falszigeteles.hu internetes oldalon, kérésével pedig forduljon hozzánk a 06-70-2644349-es telefonszámunkon, vagy a pbasahidi@gmail.com e-mail címünkön!