Felújítás

Utólagos aljzatszigetelés a komfortos nyaralóért

Utólagos aljzatszigetelés

Utólagos aljzatszigetelés a nyaralóban is szükséges lehet, ha az ingatlan állapota megköveteli. Bízza a munkát nagy szakmai múlttal rendelkező cégünkre, és biztos lehet a kifogástalan, tartós végeredményben!

A nyaraló a pihenés színtere, ennélfogva arra kell törekedni, hogy az ott töltött idő maximális kényelemben teljen. Ennek érdekében a tulajdonosok többsége a korszerű felszereltségre fókuszál, pedig ennél sokkal lényegesebb az, hogy milyen állapotban van az ingatlan. Nagy figyelmet érdemel többek között a vízszigetelés, ugyanis komoly következményekkel jár, ha az az építés során szakszerűtlenül lett kivitelezve. Sokféle jele lehet annak, hogy a vízszigetelés rossz állapotban van, és ha ezeket tapasztalják a tulajdonosok, az utólagos aljzatszigetelés nem várhat.

Az aljzatszigetelés alapvetően azt a célt szolgálja, hogy óvja az épületszerkezetet, a falakat és ennélfogva a belső tereket is. Komoly károkat tud okozni a nedvesség és a pára, ez pedig idővel látható, illetve tapasztalható következményekkel jár. Bár a talajt érintő probléma nehezen vehető észre a padlóburkolat miatt, a nedvesség fölfelé kúszik a falakon, ami ennek nyomán elkezdi ledobni a vakolatot. Árulkodó jel a penészesedés és a dohos szag, de gyanúra adhat okot az is, ha a tulajdonosok azt tapasztalják, hogy egyre romlik a hőérzetük a nyaralóban. Utólagos aljzatszigetelés segítségével ezek a problémák megszüntethetők, és elejét lehet venni az épületszerkezet komolyabb károsodásának.

Ha Ön is szeretné kifogástalan állapotban tudni nyaralóját, ne halogassa a felújítást, az utólagos aljzatszigetelést bízza a Bonasi Szig Building Kft.-re! Szakszerűen és alaposan dolgozunk, munkánkat pedig professzionális technológiai megoldásokkal támogatjuk meg, így biztos lehet benne, hogy színvonalas végeredményt kap, ha hozzánk fordul. Az aljzatszigetelés részleteiről és lehetőségeiről bővebben tájékozódhat a www.bonasi.hu weboldalon, és ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, várjuk megkeresését a +36-70-520-6663-mas telefonszámon vagy az info@bonasi.hu e-mail címen!