Ultratone alakformálás, amivel egész évben magabiztos lehet!

2021 szept 27. | Életforma

Beköszöntött a hűvös ősz, és ezzel együtt a lenge ruhadarabokat elkezdtük hosszúnadrágokra, pulóverekre cserélni. Tény, hogy most néhány hónapig nem villantjuk meg az alakunkat nap, mint nap az utcán, ám ez nem jelenti azt, hogy ne kellene foglalkoznunk a külsőnkkel. Ahhoz, hogy igazán magabiztosnak érezhessük magunkat, nem csak a bikiniszezonban kell jó formában lennünk, hanem egész évben. Erre az egyik legjobb módszer az Ultratone alakformálás, ami bárki számára elérhető, méghozzá az év minden szakában!

A kiegyensúlyozott táplálkozást és rendszeres testmozgást egyetlen kezelés sem helyettesítheti, kiegészíteni viszont annál inkább képes! Az őszi-téli időszakban általában egy kicsit kevesebb friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasztunk, valamint az edzést is gyakrabban blicceljük el, ezért jól jön egy kis támogatás. Az Ultratone alakformálás segítségével látványos eredményt lehet elérni, és azt hosszú távon meg is lehet őrizni, ha eközben az egészséges életmód fenntartására is törekszünk.

A kezelés hozzájárul a zsír lebontásához, és legnagyobb ellenségünkkel, a narancsbőrrel is felveszi a harcot, de még ennél is többféle módon szolgálja a külsőnket. Az Ultratone alakformálás ajánlott mellemelésre, izomkidolgozásra, mélyizom tornára, de rehabilitáció kiegészítéseként is alkalmazható. A kezelést végző gép bármilyen testrészen használható, hason és derékon, csípőn, fenéken, a combokon és a karokon is, így egyetlen kritikus terület sem maradhat ki. Az Ultratone alakformálás kezelései teljes mértékben az adottságokra szabhatóak, melynek köszönhetően nincs olyan testalkat és probléma, amire ne tudna megoldást nyújtani.

Ha Ön is szeretné egész évben megőrizni formás idomait, ismerje meg az Ultratone alakformálás részleteit, és győződjön meg a kezelés hatékonyságáról személyesen! Felkeltette érdeklődését a lehetőség? Nálunk jó helyen jár, az Evital Park olyan szalon, ami a szépség és egészség szolgálatában áll, így az Ultratone alakformálás sem hiányozhat szolgáltatási palettánkról. A www.evitalpark.hu weboldalon bővebben tájékozódhat szolgáltatásainkról, és ha szeretne ellátogatni hozzánk, várjuk megkeresését a +36-30-886-3816-os telefonszámon és az info@evitalpark.hu e-mail címen!