Útmutatás

Túlméretes szállítmány szállítása biztonságosan

túlméretes szállítmány szállítása

Túlméretes szállítmány szállítására van szükség, és még nem tudja, hogyan oldja meg a feladatot? Fontos, hogy minél rövidebb időn belül, sérülés nélkül érkezzen a megadott helyszínre? Nem csak a szállítmány, hanem az úton közlekedők épsége is fontos, ezért elengedhetetlen ezen a területen tapasztalt szakemberek segítségét kérni, akik beszerzik a szükséges engedélyeket is.

A közúti árufuvarozás során megengedett össztömegek és méretek szabályozva vannak, amelyeket mindenkinek be kell tartani. Előfordulhat azonban, hogy a megengedett méretnél vagy súlynál nagyobb rakomány szállítását szükséges megoldani. Ilyenkor nem szokványos feladatról van szó, a túlméretes szállítmány szállítása pedig csak különleges engedély birtokában kivitelezhető. Nélkülözhetetlen a szakkíséret, és fontos a megengedett időkeretre, a sebesség betartására ügyelni. A túlméretes szállítmány szállítása előtt, és a kijelölt helyszínre történő érkezéskor gondoskodni kell a megfelelő rögzítésről, mozgatásról is, ami szintén nem könnyű feladat. Semmilyen probléma nem merülhet fel, ha profi szakemberekkel veszi fel a kapcsolatot, akik tapasztaltak, és minden ismerettel, eszközzel rendelkeznek a túlméretes szállítmány szállításához. Ezáltal a szállítmány biztonságban, időben érkezhet meg, és útközben sem adódhat kellemetlenség.

Ne okozzon gondot Önnek sem a túlméretes szállítmány szállítása! Oldja meg a feladatot egyszerűen és biztonságosan, a mi segítségünkkel! Cégünk, a Veressped-Plusz Kft. biztosítani tudja a célnak megfelelő járművet, és felkészült, gyakorlattal rendelkező szakemberek állnak a rendelkezésére. Az előírások betartásával, nagy odafigyeléssel végezzük a túlméretes szállítmány szállítását. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy maximálisan elégedett legyen, és a lehető legrövidebb időn belül, sértetlenül érkezzen meg a túlméretes szállítmány a megadott helyszínre. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról a www.veressped.com weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-29-544991-es telefonszámon, vagy a veressped@veressped.hu e-mail címen!