Vállalkozásoknak

Tömítőelemek gyártása igény szerint, bármilyen területre

tömítőelemek gyártása

Berendezések, gépek gyártásával vagy javításával foglalkozik, amelyek működtetéséhez nélkülözhetetlenek a tömítőelemek? Rendszerek helyes üzemeltetéséért felelős, és tömítőelemek cseréjére van szükség? Bármilyen területen szeretne a tömítésről gondoskodni, forduljon szakemberekhez, akik rövid időn belül vállalják a megfelelő tömítőelemek gyártását!

Az ipar különböző területein, és a mindennapi életben is szinte mindenhol találhatóak olyan gépek, berendezések, amelyek szerkezeti kapcsolatait a tömítések jelentik. Számos esetben van szükség egymással közvetlenül érintkező terek között az anyagáramlás megakadályozására, mérséklésére. Ilyenkor kiemelt szerepet töltenek be a tömítőelemek, amelyek lehetővé teszik ennek a feladatnak a precíz megoldását. A külső hatásoktól való védelemről, és a környezet hatékony megóvásáról sem szabad megfeledkezni, amire kiválóan alkalmasak a védőtömítések. Emellett megkülönböztethetők a funkcionális és a biztonsági tömítések. A csatlakozófelületek egymáshoz való viszonya alapján szintén csoportosíthatóak a tömítések, lehetnek álló vagy mozgó szerkezeti elemek. Annak érdekében, hogy megfelelő legyen a tömítőhatás, fontos a tömítőelemek közül körültekintően választani. Rengeteg időt spórolhat, és pontosan olyan tömítőelemekhez juthat hozzá, amelyekre szüksége van, ha közvetlenül gyártó szakemberek szolgáltatását veszi igénybe.

Ha szeretne a célnak megfelelő, kiváló minőségű tömítőelemekhez kedvező áron és gyorsan hozzájutni, a legjobb helyen jár! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. már több, mint 40 éve nyújt megbízható segítséget ezen a területen. Többféle típusú és méretű tömítőelemek gyártásával foglalkozunk, így könnyen beszerezheti a tökéletes termékeket. Hatalmas választékkal várjuk, és rövid időn belül vállaljuk egyéni igény szerint is a különféle elemek elkészítését. Jusson bővebb információhoz a www.ktt.hu weboldalon, felmerülő kérdéseivel pedig keressen bennünket a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy a ktt@ktt.hu e-mail címen!