Töltse az ünnepeket különleges hegyvidéki szálláson!

2019 nov 19. | Szabadidő

Szeretné az ünnepeket különleges, a megszokottól eltérő környezetben tölteni? Szívesen elutazna párjával, a családjával vagy néhány barátjával? Remek ötlet az ország egyik legszebb tájára látogatni, ahol megfeledkezhet a zsúfolt hétköznapokról. Mátrai szállodában kikapcsolódhat, és teljes körű ellátásban részesülhet, ha ünnepi csomagajánlatot választ.

Az év végére mindenki elfárad, hiszen rengeteg munka, és számos egyéb teendő elvégzésére van szükség. Ön, és családja is megérdemli, hogy maga mögött hagyja a fárasztó, stresszes életet, és feltöltődjön. Rengeteg szép város, számos fürdőzőhely várja az országban, viszont mindezeknél még jobb választás, ha hegyvidékre látogat. Mátrai szállodában kényelembe helyezheti magát, egy helyen pihenhet, fürdőzhet és finomabbnál-finomabb ételeket fogyaszthat. Érdemes időben informálódni az ünnepi csomagajánlatokról, hiszen mátrai szálloda szabad szobáit hamar lefoglalják. Ne késlekedjen!

Hotel Anna mátrai szállodánk aktuális csomagajánlatai között megtalálhatja a Karácsony az Annában ünnepi ajánlatot. Célunk, hogy meghitt hangulatban, kellemes környezetben teljenek az ünnepek, ennek érdekében igyekszünk minden feltételt megteremteni. A minimum két éjszakára foglalható csomagunk tartalmazza a kényelmes szállást, a svédasztalos reggelit és vacsorát, a teadélutánon való részvételt, a wellness részleg használatát és díjmentesen biztosítunk parkolóhelyet az autójának. Rendkívül kedvező áron foglalhat nálunk szobát, és páratlan környezetben pihenheti ki magát. Érdemes az igényét minél előbb jelezni, ugyanis gyorsan fogynak a szabad helyek mátrai szállodánkban. Szerezzen bővebb információt az általunk nyújtott nagyszerű lehetőségről a www.anna-hotel.hu internetes oldalon!

Ajándékozza meg magát az ünnepek alkalmából egy feledhetetlen wellness hétvégével! Foglaljon szobát mátrai szállodánkba, és feledkezzen meg a hétköznapok fáradalmairól! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel kérdéseit bizalommal a 06-37-630-835-ös telefonszámunkon, vagy ír