Felújítás

Tetőszigetelés felújítás a hatékony energiamegtakarításért

tetőszigetelés felújítás

Beázik a tető, emiatt szükség van a javítási munkálatokra? Régi épületet vásárol, amit szeretne megfelelő állapotba hozni? Nagyon fontos feladat a tetőszigetelés felújítás, amivel megelőzheti a problémák kialakulását, és a nagy összegek felesleges kiadását.

Korábban nagyon sok lapostetővel ellátott ingatlan épült, amelyek tetőszigetelése nincs megfelelő állapotban. Sokan gondolják úgy, hogy elég a hibát elhárítani, és ezáltal újra eleget tesz az elvárásoknak a tetőszerkezet. Ez nem így van, ugyanis hamar felmerülhet probléma a tető más részein, így csak ideiglenes a megoldás. Fontos, hogy a tetőszigetelés felújítását hozzáértő szakemberekre bízza, akik precíz munkát végeznek. A tetőszigetelés felújításánál nem maradhat el a tető rétegrendjének és konstrukciójának vizsgálata, a korábban beépített anyagok nedvességtartalmának, valamint a csapadék elvezetésének ellenőrzése sem. Ha nem megfelelő a tetőszigetelés lejtése, emiatt is alakulhat ki probléma. A szakemberek minden részletre ügyelnek, alapos felmérést követően döntik el, hogy milyen módszer alkalmazásával lehet a legjobb eredményt elérni az adott épület esetében. Nem érdemes a tetőszigetelés felújítást halogatni, hiszen ezzel az ingatlanban található értékek épségét is veszélyezteti.

Hozza rendbe az épület állapotát, így megelőzheti a kellemetlenségeket, a váratlan kiadásokat! Akadályozza meg a beázást, és növelje az ingatlan értékét a tetőszigetelés felújításával! Ebben nyújt megbízható segítséget cégünk, az Aqua-Szig Bt. rövid határidőn belül. Helyszíni felmérést követően javaslatot teszünk, hogy milyen megoldás lenne a legideálisabb. Korszerű, kiváló minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, igyekszünk a ránk bízott feladatokat minél rövidebb idő alatt elvégezni. Olvasson részletesen a tetőszigetelés felújítással, és más szolgáltatásunkkal kapcsolatban is a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-9341490-es telefonszámunkon, vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen!