Útmutatás

Tetőfedő anyag választása – Mit vegyünk figyelembe?

tetőfedő anyag

Ha olyan ingatlan tulajdonosa szeretne lenni, ami biztonságot nyújt, kiválóan ellenáll az időjárási viszontagságoknak, és esztétika szempontjából is megfelel az igényeinek, fontos a tetőfedő anyagot körültekintően kiválasztani.

Minden ingatlan megjelenését meghatározza a tetőszerkezet. Az építkezésnél nagy hangsúlyt fektetnek a tulajdonosok a színekre, a formákra, azonban más tényezők is lényegesek, hiszen a tetőfedő anyagok gondoskodnak a biztonságról. A hőterhelést, a szélnyomást, és más külső körülményeket is ki kell bírniuk, ezért elengedhetetlen a körültekintő választás. Bőséges kínálat áll rendelkezésre, ezért Ön is csak úgy dönthet jól, ha figyelembe veszi a legfontosabb szempontokat. A tető hajlásszögének mértéke befolyásolja a csapadék elvezetését, nem szabad megfeledkezni a heves viharokról, valamint az épület használati funkcióiról sem. A nagyméretű, méretpontos betoncserepek, és a színben jól harmonizáló tetőtartozékok egyedi rendszert alkotnak, bármilyen geometriájú tetőformáról van szó, megéri mellettük dönteni. A pala természetes kőzetanyagból hasítással előállított tetőfedő anyag, ami nagyon tartós, és esztétikailag különleges hatást érhet el vele. Lehetősége van zsindelyt választani, ami szintén egy remek tetőfedő anyag, könnyen kezelhető, és nagy színválasztékban elérhető.

Ilovszky Tüzépünkön kiváló minőségű tetőfedő anyagok széles kínálatából válogathat! Cserepek, hullámpalák, zsindelyek, és más tetőfedő anyagok egyaránt beszerezhetők tőlünk. Egyéni elképzelése, és az ingatlan típusa, mérete alapján választhatja ki a megfelelő fajta és mennyiségű termékeket. Családi vállalkozásunk közel 30 éve nyújt megbízható segítséget az építőipar területén. Nem csak tetőfedő anyagokat, hanem az építkezés, és a felújítás során nélkülözhetetlen egyéb árukat is átveheti nálunk, amelyekről részletesen informálódhat a www.ilovszkytuzep.hu weboldalon! Megrendeléssel kapcsolatban, és felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-68-412368-as telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címünkre!