Felújítás

Tető-hőszigeteléssel optimalizálhatja az energiafelhasználást!

tető-hőszigetelés

Ha szeretne gazdaságosan fűteni, akkor semmiképp sem maradhat el a tető-hőszigetelés! Amennyiben még nem történt meg az ingatlanában, pótolhatja, hiszen utólag is elvégezhető! Profik segítségével gyorsan juthat kiváló eredményre!

Bizonyára az Ön célja is a komfortos, biztonságos, költséghatékonyan fenntartható otthon kialakítása. Bármekkora és bármilyen típusú épületről van szó, kiemelt szerepet tölt be a masszív tető, és ennek megfelelő szigetelése. Annak érdekében, hogy az esőtől, a széltől, és más környezeti hatásoktól is védve legyen az ingatlan, nélkülözhetetlen a tető-hőszigetelés.

A háztetőn keresztül nagy mennyiségű hő képes távozni, így ha hiányzik a tető-hőszigetelés, vagy a tetőszerkezet javítására van szükség, sokat, ráadásul feleslegesen fizethet a fűtésre. A tető-hőszigetelés nem csak pénztárcakímélő megoldás, hanem környezetkímélő is, mivel a kevesebb energia felhasználásának köszönhetően csökken a szennyezőanyag kibocsátás mértéke. A szerkezeti károk, a penészesedés megakadályozása, valamint a jó közérzet érdekében szintén célszerű nagy figyelmet fordítani a tető-hőszigetelésre. Utólagos hőszigeteléssel növelheti az ingatlan értékét, és gondoskodhat az ideális körülmények megteremtéséről is.

Ha szeretné a tető-hőszigetelést megbízható, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízni, keresse fel cégünket, az Aqua-Szig Bt.-t! Korszerű, kiváló minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, díjmentesen vállaljuk a helyszíni felmérést. A tető-hőszigetelés mellett ránk bízhatja a lapostető vízszigetelését is, így akár javításra, akár felújításra van szükség, számíthat a segítségünkre.Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről a www.minosegitetoszigeteles.hu weboldalon!

Csökkentse a fűtési költségeket, javítsa a komfortérzetet, és gondoskodjon az épület kiváló állapotáról tető-hőszigeteléssel! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél hamarabb sor kerüljön a feladat elvégzésére! Hívja a 06-20-9341490-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az aquaszig@gmail.com e-mail címünkre!