Útmutatás

Téli gumik – Gondoskodjon időben a gumicseréről!

téli gumik

Ön gondoskodott már a gumicseréről? Ha még nem, itt van az ideje, hiszen hamarosan beköszönt a hideg, csapadékos időszak! Célszerű a téli gumikat minél hamarabb beszerezni, mivel a csúcsszezonban nem biztos, hogy azonnal hozzájut a megfelelő típushoz, és a magasabb árakkal is kell számolni.

Ha a hőmérséklet tartósan 7 fok alá csökken, tanácsos a téli gumikat felszerelni. Ennek oka, hogy a nyári gumik tapadása csökken a hideg, csapadékos időben, emiatt nagyobb lesz a féktáv, és könnyebben bekövetkezhet a baleset, aminek a téli körülmények között sokszorosan nagyobb az esélye, mint nyáron. A téli gumikat kifejezetten erre az időszakra gyártják, erősebb tapadást biztosítanak. A gumiabroncsok futófelületének anyaga és profilja mellett a lamellák száma és kialakítása is segíti a tapadást. A kiváló minőségű téli gumiabroncsok a leghidegebb időben is lágyak, rugalmasak maradnak, megőrzik jó tapadó képességüket.

Bizonyára Ön is szeretné a tervezett úti célt biztonságosan elérni télen is, és igyekszik a járműve állapotát óvni, ennek értékét megőrizni. Miért pont a megfelelő típusú, magas minőségű téli gumik beszerzésén spórolna, amivel sokat tehet mindezek érdekében?

Ne kockáztassa a saját, és mások életét! Fordítson nagy figyelmet a gumicserére, bonyolítsa le időben! Kímélje meg a nyári abroncsokat, hogy jövőre is útnak tudjon velük indulni! Vegye igénybe cégünk, az AR-GO Bt. szolgáltatását, oldja meg a téli gumik beszerzését egyszerűen, gyorsan és kényelmesen, online! Széles kínálattal, kedvező árakkal várjuk, és szívesen adunk tanácsot a téli gumi választáshoz. Nem csak értékesítéssel foglalkozunk, több éves tapasztalattal vállaljuk a szerelést, a javítást, a futómű állapotfelmérést és beállítást, valamint ellátunk más szervizelési feladatokat is.

Bővebb információért látogasson el a www.ar-go.hu címen található weboldalunkra, ahol többek között tájékozódhat a téli gumi árakról is! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4319407-es telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk e-mailt az argoabroncs@t-email.hu címünkre!