Tegye időtállóbbá és stílusosabbá ingatlanát nádtető készítéssel!

2019 nov 27. | Felújítás

Nyaralója, vendéglátóhelye, vagy más épület felújítására készül? Szükség van a tető cseréjére, felújítására is? Szeretne olyan anyagot választani, amivel stílusosabb megjelenést kölcsönözhet a háznak, és gazdaságosabb lehet a fenntartás? Nádtető készítéssel jól járhat minden szempontból!

Rengeteg anyag közül választhat, amikor az ingatlana tetőfedésére kerül sor, de a korszerű anyagokon kívül lehetősége van a régi, hagyományos technikák alkalmazására is. Ilyen a nádtető készítés, ami nagy népszerűségnek örvend az egész világon. Ha szeretne különleges és természetes, mégis időtálló megoldást, akkor érdemes a nádtető készítés mellett dönteni. A beruházás árát hamar visszahozza az energiamegtakarítás, ugyanis a nádtető készítésnek köszönhetően elégedett lehet a hőszigeteléssel. A téli hónapokban könnyen megtarthatja a meleget az épület belső terében, nyáron pedig nem lesz szüksége légkondicionáló használatára. A nádtető készítés mellett szóló érvek ezen kívül:

  • Jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak
  • Hosszú élettartamú
  • Hangulatos, stílusos megjelenést biztosít
  • Bármilyen formavilágú tetők fedésére alkalmas
  • Nem kell alá erősített tetőszerkezet

Ha szeretné, hogy a nádtető készítésre nagy tapasztalattal, korszerű technikával, és rövid határidőn belül kerüljön sor, érdemes hozzánk fordulnia! Felkészült szakembereinkkel vállaljuk az ácsmunkák elvégzését is, és akár lakó vagy gazdasági épületről, akár kerti kiülőről van szó, számíthat megbízható munkánkra. Ha értékes nád tetőszerkezete felújításra szorul, ebben is tudunk segíteni. Bővebb információért keresse fel a www.nadteto-straatag.com weboldalunkat!

Legyen a megszokottól eltérő, stílusos ingatlana! Döntsön a nádtető készítés mellett, és tartsa fenn az ingatlant költséghatékonyan! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb sor kerüljön a nádtető készítésre! Hívja a 06-70-521-0738-as telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a trimexen@gmail.com e-mail címünkre!