Társasházak, magánházak kertkarbantartása igényesen!

2019 dec 11. | Útmutatás

Kertgondozáshoz keres megbízható vállalkozót, aki ellátja a társasházak, magánházak karbantartását? Családi házban él, és szeretné másra bízni az udvarának ápolását? Megbízható, tapasztalattal rendelkező szakemberek segítségével könnyen megoldhatja a feladatokat.

Nem csak a családi házban lakók, hanem a társasházakban élők is szeretik a természetet, és kedvelik, ha zöld övezet van a közelükben. A többlakásos épületekben élő családok ritkán tudják gondozni a környezetüket, nem csak az idő hiánya, hanem az igényük összehangolása is gondot okozhat. A legjobb megoldás, ha tervezetten alakítanak ki egy zöldterületet a ház körül, vagy a meglévőt óvják és újítják meg. Egy széppé varázsolt park sok különleges élményt adhat a lakóknak, segíti a pihenésüket, a kikapcsolódásukat. Ön is szívesen venné, ha mentesülne a kertgondozás feladata alól, és a közösség igénybe venné egy parkápolással foglalkozó cég munkáját?

Ha családi házban él, és növényeket ültetett az udvarára, a kertjébe, vagy a ház köré, azokat rendszeresen kell metszenie, öntöznie és egyéb módon gondoskodnia róluk. Több szabadidővel rendelkezhet, ha a kertgondozást szakemberekre bízza. A terebélyesre nőtt fákat, és a magasra nyúlt bokrokat, sövényeket nehéz fizikai munka árán lehet karbantartani, és az évente többszöri metszés is sok feladatot róhat Önre. A kerti munkával foglalkozó vállalkozók nagy gyakorlattal látják el ezeket a teendőket, és mindenféle szükséges szerszámmal rendelkeznek.

Önnek vagy a lakóközösségnek nem kell beruháznia a hiányzó kerti eszközökre, mivel a társasházak, magánházak karbantartását vállaló szakemberek a saját gépeiket, kellékeiket használják. A természetet kedvelő, gondos kerti munkások úgy vigyáznak az Ön környékén élő növényekre, mintha a sajátjuk lenne. Kihasználják az évszakok adta lehetőségeket, és figyelik, rangsorolják a szükséges tennivalókat. Tanácsot is kérhet tőlük, segítenek Önnek a parkosításban, a növények átültetésében, a fűnyírásban és mindenféle változtatásban.

Szép és rendezett környezetet tudhat a magáénak, ha cégünkre, a Green Forage Kft.-re bízza a kertgondozást! Nagy tapasztalattal, korszerű eszközökkel végezzük a munkánkat, elérhető áron dolgozunk, és igyekszünk magas színvonalú szolgáltatást nyújtani. Bővebb információért látogasson el a www.kertgondozas.net internetes oldalunkra! Kérdései esetén hívja a 06-20-599-9317-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@kertgondozas.net e-mail címünkre!