Tárolja el a szerves hulladékot környezetkímélő módon, zöldhulladék gyűjtővel!

2019 júl 10. | Útmutatás

Nagyon sok helyet foglal a növényi és egyéb szerves hulladék az udvarában? Miért nem választja a lehető legegyszerűbb módszert, amivel óvhatja a környezetét is? Zöldhulladék gyűjtővel hasznosíthatja az összegyűlt anyagokat, és a fuvarozást sem kell megoldania.

A komposztálás egy természetes folyamat, amely során a szerves anyagok a különféle mikroorganizmusok segítségével humusszá alakulnak át. Bármilyen kertben lehetősége van arra, hogy ezen a módon hasznosítson. Egy kis odafigyeléssel, a hulladékok gondos kiválogatásával nagyon sokat tehet a környezetért. A háztartási hulladék és a kerti zöldhulladék jelentős része olyan szerves anyag, ami felhasználható a komposztáláshoz. Zöldhulladék gyűjtőben egyszerűen tárolhatja ezeket, és ezzel kedvezőbb életfeltételeket teremthet az ott található élőlényeknek. Fontos, hogy biztosítsa a megfelelő körülményeket, amelyek lehetővé teszik, hogy vízhez, levegőhöz és tápanyaghoz jussanak. Ebben van nagy segítségére a zöldhulladék gyűjtő, amiben elkülönítheti az összegyűlt szerves hulladékot.

Jelentős mértékben csökkentheti a szemétlerakókba szállított hulladék mennyiségét, így kedvezőbbé válnak a végbemenő kémiai reakciók, a gázkibocsátás, ennek köszönhetően pedig sokat tehet a környezet védelméért.

Cégünk, a Polyduct Zrt. nagyon fontosnak tartja a környezetvédelmet, és igyekszik olyan termékeket nyújtani, amelyekkel Ön is sokat tehet bolygónk jövőjéért. Különböző méretű és típusú zöldhulladék gyűjtővel várjuk, amelyek közül egyéni igényei szerint választhat. Jusson hasznos információkhoz, és tekintse meg a tőlünk megrendelhető termékeket a www.kertikomposztalas.hu weboldalunkon!

Óvja környezetét hatékonyan, használjon Ön is zöldhulladék gyűjtőt a kertjében! Nézzen körül nálunk, és szerezze be tőlünk a megfelelő méretű zöldhulladék gyűjtőt! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-54-480-666-os telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a polyduct@polyduct.hu e-mail címünkre, és tegye fel a kérdéseit bizalommal!