Tárolja a fontos információkat szakszerű tachográf adatmentéssel!

2019 szept 20. | Vállalkozásoknak

Szeretné, ha sikeresebb lenne a vállalkozása? Igyekszik a hatékony munkavégzés érdekében mindent megtenni? Tachográf adatmentéssel és a készülék folyamatos, megfelelő használatával ellenőrizheti a sofőrök útját, valamint pontos képet kaphat arról, mennyire lelkiismeretesen végzik a munkájukat.

A kamionok és a tehergépkocsik vezetése egyáltalán nem könnyű feladat, főként, ha nagy távolságokat kell megtenni. Fontos, hogy a sofőrök eleget tegyenek a törvényi előírásoknak. Nem csak a járművek állapotára, hanem saját épségükre, egészségükre is ügyelniük kell, hiszen ezen múlik, hogy probléma nélkül érnek-e célba. Lényeges, hogy tartsanak időközönként pihenőket, mivel csak így tudják kiegyensúlyozottan, nyugodtan teljesíteni a rájuk bízott feladatokat. Ennek ellenőrzésére szolgál a tachográf. Bármikor szükség lehet a tárolt információkra, amelyekhez akkor juthat hozzá egyszerűen, ha gondoskodik a tachográf adatmentésről. Munkaadóként felelősséggel tartozik, és akkor tud eleget tenni az elvárásoknak, ha megfelelő felszereléssel rendelkezik. Rengeteg előnye van a tachográf adatmentésnek, többek között megkímélheti magát a komoly büntetésektől, nagyobb biztonságban tudhatja a sofőröket, az autókat és a szállítmányt. A készülék előírás szerint történő használata és a tachográf adatmentés azt a célt szolgálja, hogy minden munkavállaló biztonságban, a szabályok szerint láthassa el a teendőit.

Európai Uniós rendelet szól arról, hogy nem elegendő a tachográfot alkalmazni, hanem szükség van a tachográf adatmentésre, és a kinyert adatok gondos tárolására. A tachográf adatmentés hitelesen aláírt mentési folyamat, amely során elengedhetetlen a megfelelő szerverkapacitás, egy speciális program és egy olvasó készülék is. A legjobb, ha olyan szolgáltatótól vásárolja meg a tachográfot, akik nagy tapasztalattal vállalják a tachográf adatmentést, illetve a karbantartást, javítást is.

Profi szakemberektől kérhet segítséget a tachográf adatmentéshez, és megbízható készülékhez juthat hozzá, amennyiben felkeresi cégünket, a Kunstár és Társa Bt.-t! Szerezzen hasznos információkat, és olvasson részletesen ügyfélbarát, magas színvonalú szolgáltatásunkról a www.kunstartachograf.hu internetes oldalunkon! Kérdései esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-458-1185-ös telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a kunstarbt@globonet.hu e-mail címünkre!