Felújítás

Szobor tisztítás a kifogástalan állapot megőrzéséért

szobor tisztítás

Parkban tevékenykedik, vagy a saját kertje kifogástalan állapotáról igyekszik gondoskodni? Szennyezőanyagok teszik esztétikailag előnytelenné a szobrokat vagy a kőkerítést? Nem csak a megjelenés, hanem az élettartam növelése érdekében is fontos a szobor tisztítás, és a kőből készült kerítés gondos ápolása.

Csodálatos alkotások születnek kőből, amelyek szebbé varázsolják a környezetet mindenhol. A közintézmények kültere, a parkok, a létesítmények, és a lakóingatlanok kertje is különlegesebb, ha kőkerítés vagy egyedi szobor található az adott területen. A szép, időtálló szerkezetekről azonban fontos megfelelően gondoskodni. Elengedhetetlen a rendszeres karbantartás, ugyanis a rengeteg por, a különböző vegyi anyagok, és más tényezők is okozhatnak kárt. A szobor tisztításával, és a kőkerítés ápolásával megelőzhető a problémák kialakulása, hosszú éveken keresztül megőrizhető a kiváló állapot. Erre a célra szolgál a homokfúvás, amit a hozzáértő szakemberek rövid idő alatt elvégeznek. A szobor tisztítás ilyen módja lehetővé teszi a szennyező anyagok eltávolítását anélkül, hogy bármilyen sérülés keletkezne. Különböző finomságú, szórható csiszolóanyagok felhasználására kerül sor, amelyekkel könnyen elvégezhető a munkafolyamat. A szobor tisztítással foglalkozó szakemberek ismerik az anyagokat, hatékony munkával járulnak hozzá a kifogástalan eredményhez.

Távolítsa el a lerakódott szennyeződéseket időben, szakembereink segítségével! Őrizze meg a kőből készült alkotások kiváló állapotát hosszú évtizedeken keresztül! Cégünk, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. magas színvonalú szolgáltatást nyújt kedvező áron. A szobor tisztítás során homokfúvást alkalmazunk, így hatékonyan és kíméletesen tudjuk a nem kívánt anyagokat eltávolítani. Precíz, kifogástalan munkát végzünk, érdemes a szobor tisztítás miatt minél hamarabb felvenni velünk a kapcsolatot. Olvasson részletesen a tevékenységünkről a www.dorkft.hu weboldalon, és keressen bennünket a 06-20-9123031-es telefonszámon, vagy a dorkft@gmail.com e-mail címen!