Útmutatás

Szerszámok és kesztyűk, avagy mi legyen kéznél munka közben?

kézvédelem

Jól megválasztott szerszámok nélkül nincs hatékony munka, de a kézvédelemről sem szabad megfeledkezned a biztonságod érdekében. Akár a mindennapi munkádhoz, akár csak hobbi barkácsoláshoz keresel eszközöket, a legjobbak közül válassz!

Minden szakember jól tudja, hogy a legegyszerűbb kéziszerszámnak is megvan a maga jelentősége, hisz hatékonyan dolgozni csak úgy lehet, ha ahhoz minden feltétel adott. Bizonyára Számodra sem ismeretlen, hogy milyen problémás lehet egy csorba kés vagy épp egy olyan kalapács, aminek kényelmetlen a nyele vagy a súlyelosztása. Egy ilyen szerszám csak hátráltatja a munkádat, és ráadásul nagyobb eséllyel meg is sérülhetsz, ezért mindenképpen érdemes figyelmet fordítanod mivel is dolgozol. Nemcsak a típus, hanem annak a minősége is számít! Ezért ha kell, inkább szánj rá egy kicsit több időt és pénzt, de ne ezen spórolj! Még akkor sem, ha csak a házkörüli munkákhoz keresel valamit! Fontos, hogy a szerszám, amit használsz, jó alapanyagokból készüljön és ergonómiailag is átgondolt legyen a kialakítása, így hatékonyan tudsz majd dolgozni és még élvezni is fogod, amit csinálsz. A Hultrafors termékek között érdemes böngészned, mert csupa profi szerszám alkotja a választékot. Azt tudtad, hogy minden egyes Hultafors szerszámot hetekig szakemberek tesztelnek, hogy tökéletesen a kezünkbe simuljon, és hatékony társunk legyen?

Ha rátaláltál a tökéletes szerszámodra, késedre akkor, még egy fontos dolgod van, mégpedig az, hogy gondoskodj a biztonságodról is!

kézvédelem legalapvetőbb eszköze a kesztyű, és nem mindig a hideg a legnagyobb ellenséged, ezért nem mindegy, mit választasz. Elengedhetetlen, hogy ismerd munkavégzésed veszélyforrásait, hogy a Számodra megfelelő védelmet biztosítsd kezeidnek. A kesztyű nemcsak akkor jó, ha garantálja a biztos fogást, vagy véd a hideg ellen, hanem, ha közben megóvja a kezed a sérülésektől, bármi legyen is a veszélyforrás. Vágásbiztos, ESD védelemmel ellátott, vegyszerálló változatok is vannak, sőt, olyan kesztyűt is választhatsz, ami érintőképernyő kezelését is lehetővé teszi, így garantálva a kényelmedet is.

Ne feledd, dolgozni csak pontosan, szépen és persze biztonságosan szabad, illetve érdemes! Nézz körül webáruházunkban, a www.munkaruha-munkacipo.hu címen, ahol mindent megtalálsz a szerszámoktól a munkás és munkavédelmi kesztyűkig! Mindenből a legjobb minőségre számíthatsz! Ha bizonytalannak érzed magad, megválaszoljuk kérdéseidet a +36-1-260-3950-es és a +36-70-427-7301-es telefonszámon, illetve az info@munkaruha-munkacipo.hu e-mail címen!