Szépítse a környezetét platánfával!

2019 dec 19. | Útmutatás

Zöldövezet kialakítását tervezi? Parkosítással foglalkozik? Lakott területek környékén szeretne pihenő övezetet létrehozni? A fák telepítése során több szempontból előnyös, ha platánfát is választ.

Napjainkban egyre több lakópark épül. Abban az esetben, ha adott a terület, hálás feladat az épületek körül különféle növényeket ültetni. A meglévő parkok és a kialakításra váró szabad területek szebbé tehetők, ha olyan fákat telepít, amelyeknek tulajdonságai feltűnőek. A platánfa levele nagyméretű, formája nem megszokott. A termését mindenki kedveli, mivel egyedülálló módon díszíti az ágakat. A platánfa valamennyi évszakban vonzó látnivaló, tavasszal és nyáron a lombja teszi mutatóssá, ősszel a termései díszítik, télen pedig a hatalmasra megnövő, világos törzse nyújt élményt. Több szempontból megéri a platánfát választania, mivel ez a fajta már a törzsével is díszít, így télen is különleges látványt nyújt.

A platánfát ültetheti vízpartra és játszóterek környékére is. Célszerű olyan helyet választani ennek a növénynek, ahol kellőképpen tud terebélyesedni, vagy kifejezetten az a cél, hogy árnyékos részt tudjon biztosítani. A platánfa lombkoronája hatalmasra megnő, ami a nyári napokon biztosítja az emberek számára a hűsítő árnyékot. Ha fasort alakít ki a platánfákból, egy rendkívüli látnivaló tárulhat az arra sétálók szeme elé, ami vonzóvá teszi a környéket is.

Ha platánfa vásárlására készül, vagy más facsemeték beszerzését is tervezi, érdemes hozzánk fordulni! Cégünk, a Tahi Faiskola Kft. folyamatosan bővülő fajta-, és méretválasztékkal várja, így egyéni igényei szerint választhat! Megbízható helyről veheti át a szélsőséges körülményeket jól tűrő, bármikor elültethető növényeket. Tekintse meg katalógusunkat, tájékozódjon az árakról, és tudjon meg többet tevékenységünkről a www.tahi.hu internetes oldalon!

Alakítson ki szebb és egészségesebb környezetet platánfa ültetéssel! Szerezze be tőlünk a facsemetéket, és oldja meg a feladatot egyszerűen! Okozzon örömet a lakóknak, és az adott területre látogatóknak is! Megrendeléssel és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen bennünket a 06-26-387-157-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@tahi.hu e-mail címünkre!