Szállítás zavartalanul, rozsdamentes INOX kerekek használatával!

2019 júl 31. | Vállalkozásoknak

Szükség van a nehéz munkadarabok mozgatására? Nagy mennyiségű árut tárol egy helyen, amelyeket nem szeretne egyesével átpakolni? Az ipar területén bármilyen hasonló feladat megoldását keresi, az INOX kerekek eleget tehetnek igényeinek.

A különböző ipari területeken nélkülözhetetlenek a továbbító és szállító berendezések. Ezek többsége görgőkkel felszerelt, melyek lehetővé teszik az egyszerű, gyors és biztonságos mozgatást. A kapuk, az ajtók, a szekrények és más szerkezetek mozgatásában szintén kiemelt szerepük van a speciálisan kialakított kerekeknek.

A különféle ipari kerekek felépítésüktől függően többféle futási jellemzővel, teherbírással és gördülési ellenállással rendelkeznek. Főbb alkatrészük a kerékabroncs, ami az INOX kerekek esetében lehet poliamid, poliuretán futófelületű és tömörgumis is. Annak érdekében, hogy mindig zavartalanul, gördülékenyen legyenek teljesíthetők a feladatok, szükség van az adott területen leginkább megfelelő INOX kerekekre. Rozsdamentességüknek köszönhetően jól megállják a helyüket kültéri alkalmazás esetén is. Ez a tulajdonságuk rendkívül fontos, hiszen az ipari kerekeket nem lehet festeni, szükség van arra, hogy szélsőséges körülmények között, vizes felületen se károsodjanak. Az ipari kerekek átmérője és teherbírása eltér egymástól, ezért a célnak megfelelően kell választania.

Magas minőségű ipari kerekek széles kínálatával várjuk Kerékrendelő webáruházunkban! Kiemelt figyelmet fordítunk azokra a munkaterületekre, ahol különösen fontos a terhek egyszerű és gyors mozgathatósága. Az INOX kerekek kiválóan ellenállnak a különféle hatásoknak, és többféle változatban kaphatók. Informálódjon termékeinkről www.kerekrendelo.hu honlapunkon!

Tegye lehetővé az áruk egyszerű mozgatását, használja azokat az INOX kerekeket, amelyek jól ellenállnak a külső hatásoknak! Kérje segítségünket a választásban, és tegye fel kérdéseit bátran! Hívja üzletünket a 06-20-254-4100-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kerekrendelo.hu e-mail címünkre!