Lakásberendezés

Szalagparketta a dekoratív és időtálló burkoláshoz

szalagparketta

Természetes anyagból készült burkolóanyagot keres, ami padlófűtésre is alkalmas? Szeretné a lerakást saját maga végezni, vagy Öntől várnak segítséget a megrendelők? A többféle változatban kapható, valódi fából készült szalagparketta eleget tesz minden igénynek!

Ha építkezés vagy felújítás előtt áll, bizonyára elgondolkodik azon, hogy milyen burkolatot válasszon. Biztos, hogy Ön is törekszik a költséghatékonyságra és az esztétikára is, ezért érdemes körültekintően tájékozódni. Ha tisztában van a laminált padló és a szalagparketta közötti különbségekkel, könnyebben tud dönteni. A leglényegesebb eltérés a vastagságban rejlik, nem egyforma az összetétel és a gyártás folyamata sem. A laminált padló többnyire apróra vágott farostból, gyantaragasztóval keverve készül, míg a szalagparketta háromféle természetes fából. A szalagparketta kopóréteggel borított, így többször csiszolható, megújítható, hosszú éveken keresztül tesz eleget az elvárásoknak. A valódi faanyag felülete antisztatikus, csökkenti a zajt, valamint környezetbarát, mivel nem tartalmaz műanyagokat, mesterséges termékeket. A szalagparketta előnye mindezek mellett, hogy lerakás után azonnal használható, padlófűtés esetén is alkalmazható, figyelmes gondozással hosszú távon elegáns és praktikus megoldás.

A legjobb minőségű termékek széles kínálatából választhat megfizethető áron! A Csepel Parkett Kft. munkatársaiként megbízható segítséget nyújtunk, hasznos tanácsokkal látjuk el annak érdekében, hogy könnyen megtalálja a legmegfelelőbb burkolóanyagot. Akár a saját otthonát építi vagy felújítja, akár szakemberként végzi a munkáját, érdemes hozzánk fordulni. Tőlünk beszerezheti többek között a szalagparkettát is, ami helyesen fektetve egy életen át biztosíthat kifogástalan megoldást. Ismerkedjen meg a szalagparketta különféle változataival, és tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.csepelparkett.hu weboldalon! Felmerülő kérdéseivel, és egyéni igényeivel keressen bennünket a 06-30-0112246-os telefonszámon, vagy a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen!