Szakfordítás – Hol kaphatunk gyors és megbízható segítséget?

2020 okt 28. | Útmutatás

Szakszöveg fordítására van szükség? Nagy terjedelmű könyv gyors és pontos szakfordításához keres segítséget? A legjobb megoldás, ha fordítóiroda munkatársaihoz fordul, akik több éves tapasztalattal, a megbeszélt határidőn belül vállalják a pontos, elvárásoknak megfelelő szakfordítást.

Számos esetben lehet szükség szakfordításra, ami az egyik legnehezebb fordítási eljárás. Bizonyára Önnek is vannak ismerősei, akik fordítással foglalkoznak, azonban nem biztos, hogy kellően tapasztaltak a szakfordítás területén. A műszaki leírások, a gépek kezelésének útmutatói, a marketinggel kapcsolatos és az oktatási segédanyagok, valamint más szakszövegek is csak akkor érthetőek meg jól, ha pontos szakfordításra kerül sor. Előfordulhat, hogy egy-egy szó mást jelent az adott szövegkörnyezetben, ezért fontos, hogy aki a szakfordítást végzi, tapasztalt legyen a szakterületen. Egy fordítóiroda előnye, hogy sok fordítóval és lektorral áll kapcsolatban, így az adott nyelvpárnak, és a témának megfelelő fordítót tud választani. Fordítóirodában rendelkezésre állnak a fordítástámogató szoftverek, a speciális szakszótárak, és a fordítók nagy tudással, a megbeszélt határidőn belül vállalják a szakfordítást.

Bármilyen anyag szakfordítására van szükség, keresse fel cégünk, az M&M Translation Services Kft. szakembereit! Több, mint 10 éve nyújtunk színvonalas idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatást. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a célnyelvre fordított szöveg teljesen egyezzen a forrásszöveggel. Többek között lefordítottunk már műszaki leírásokat, építészeti terveket, marketing anyagokat, gépkönyveket is, így ha szeretné a szakfordítást profikra bízni, érdemes hozzánk fordulni. Online és személyesen is átvesszük a szakfordításra váró anyagot, és egyedi árajánlatot adunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a jelenlegi helyzetben kötelező szabályokra, az előírások betartása mellett vagyunk nyitva. Tudjon meg többet fordítóirodánk tevékenységéről a www.mmts.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-24-898257-es telefonszámunkon, vagy érdeklődjön a szakfordítás árakról az info@mmts.hu e-mail címünkön!