Szabadítsa meg környezetét a lerakódott szennyeződésektől kőtisztítással!

2020 jan 17. | Felújítás

Nagy mennyiségű szennyeződés rakódott le családi háza falán vagy a kerítés lábazatán? Ön a felelős a településén található szobrok és a különböző műemlékek karbantartásáért? Kőtisztítással megszabadíthatja a kőfelületeket a szennyeződéstől, és légáteresztővé teheti az építmények pórusait. Többféle módszerrel elérhető a kívánt eredmény, azonban fontos, hogy semmiféle roncsolásra alkalmas eszközt ne használjon.

Ha szép, tisztán tartott, rendezett környezetben él, sokkal jobban érezheti magát, mintha nem fordít gondot a karbantartásra. Nem csak az anyagok szépségét, hanem a kiváló állapotukat is megőrizheti nagy odafigyeléssel és a megfelelő eljárások alkalmazásával. Szinte mindenhol találkozhat különféle kőfelületekkel, amelyek népszerűek a családi házak, az intézmények és más épületek felépítésekor is. A ház és a kerítés lábazata sok esetben készül kőből, hiszen esztétikus megjelenést kölcsönöznek környezetüknek. A régi ingatanok kivitelezésekor szinte mindig a kőből készíthető megoldásokat választották. A belvárost és a parkokat díszítő szobrokat általában szintén kőből készítik, hiszen így jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Sajnos egyre nagyobb mértékű a környezetszennyezés, rengeteg olyan anyag kerül a levegőbe, ami káros az egészségre, valamint negatívan hat az épületek, szobrok állapotára is. Hatékonyan óvhatja ezeket megfelelő módon alkalmazott kőtisztítással. Ha szakemberre bízza a kőtisztítást, biztos lehet abban, hogy nem sérül a lábazat, vagy éppen a szobor anyagának állapota. Rendszeresen végzett kőtisztítással megelőzheti az anyagok lemállását. Az egyik legmegbízhatóbb technológia a homokfúvás, amivel nem csak a kőtisztítás kivitelezhető, hanem más anyagtípus esetében is alkalmazható.

Nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek segítenek Önnek a kőtisztításban, ha felkeresi cégünket, a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.-t! Cégünk munkatársai a legkifinomultabb technikával dolgoznak, és mindent megtesznek azért, hogy maximálisan elégedett legyen.

Informálódjon részletesen a homokfúvásról, és egyéb tevékenységeinkről a www.dorkft.hu internetes oldalon! Amennyiben pedig kérdése van, keressen minket bizalommal a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!