Útmutatás

Svájci fehér juhászkutya: megbízható segítség és hűséges társ

svájci fehér juhászkutya

Szeretne egy kiskutyát a családja? Netán kutatással foglalkozik, vagy más olyan területen dolgozik, ahol nagy szüksége van a megbízható segítségre? Ha svájci fehér juhászkutyát választ kedvencének, büszke, és minden szempontból elégedett lehet!

Minden kutyának szüksége van a számára ideális, biztonságos környezetre, megfelelő minőségű és mennyiségű táplálékra, valamint szerető gondoskodásra. Attól függetlenül, hogy a kutyáját egy tenyésztőtől vásárolja meg, vagy menhelyről fogadja örökbe, nagyon fontos, hogy előkészüljön a fogadására. A kutya egy idegen világba lép, amikor megérkezik az új otthonába, ezért időre van szüksége, hogy megszokja az új környezetet. A kutyatartás felelősségteljes feladat, ezért tanácsos alaposan átgondolni, lesz-e elég ideje rá. Nem szabad megfeledkezni a költségekről sem, hiszen egy kutya táplálása, ápolása, és állatorvosi ellátása kiadást jelent.

Ha szeretne hűséges, barátságos, könnyen tanítható, szép kutyát, érdemes a svájci fehér juhászkutya mellett dönteni. Otthonában, és munkavégzés közben is nagy segítségére lehet a svájci fehér juhászkutya, hiszen eleven, figyelmes, nagyszerű őrző-védő, remek vakvezető és lavinakutya, kiképezhető kábítószer és robbanóanyag felkutatására. Gyermekek és háziállatok társaságában is jól érzi magát, bizalmas és intelligens. Igazán különleges, bátor, és szép küllemű társsal gazdagodhat, ha svájci fehér juhászkutyát választ kedvencének.

Vigye haza hűséges társát az ország első számú svájci fehér juhászkutya tenyészetéből! Több éves tapasztalattal, szeretettel, türelemmel gondoskodunk az állatainkról az Ice Wine svájci fehér juhászkutya kennelben. Mindent megteszünk az egészségük érdekében, és szeretnénk a kiskutyáknak megbízható, szerető gazdát találni. Szerezzen információt az eddig elért kiváló eredményeinkről, és tudjon meg többet a svájci fehér juhászkutyákról www.icewinekennel.com weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal a 06-30-5661425-ös telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkön!