Stílusos és helytakarékos fekvőhely? Válasszon kényelmes heverőt!

2019 aug 22. | Lakásberendezés

Olyan bútort keres, amin kipihenheti magát a gyermeke, vagy kiváló megoldást nyújt vendég fogadásakor? Esetleg albérletbe, vagy kis alapterületű lakásba költözik, ahol nem tud nagyméretű ágyat elhelyezni? A heverővel minden szempontból jól járhat, lássuk, miért!

Lakásvásárlás, költözés és a helyiségek átrendezése előtt állva is felmerül a kérdés, hogy milyen fekvőalkalmatosságot érdemes választani. Többféle méretű, színű és kialakítású ágyak közül válogathat. Pont azért okozhat nehézséget a vásárlás, mert a hatalmas kínálatban időigényesebb megtalálni a tökéletes berendezési elemet. A heverő kisebb méretű szobában is elfér, nagyobb helyet biztosítva a többi bútornak. Sokféle kivitelben készül, vásárolhat ágyneműtartóval és e nélkül. A kárpitozást tekintve is széles kínálat várja, az egyszerűbb szövettől a finomabb anyagú kivitelezésig. Mindig a célnak megfelelően válasszon aszerint, hogy ki használja a heverőt, gyermek vagy felnőtt, és inkább üléshez, vagy alvóhelyként fog szolgálni. A huzat lehet ellenállóbb, és kényesebb anyagból készített. Kiváló minőségű heverőt rendelhet szivacs betéttel, vagy rugós kialakítással is, mindkettőnek megvan az előnye, itt is fontos a személyes igény figyelembevétele.

Többféle színű és fekvőfelületű heverő hosszú sorából választhatja ki az igényeinek legmegfelelőbb bútort, ha felkeresi Bútor7 webáruházunkat! Hagyományos vagy ortopéd szivacsos, rugós, saroktámlás, és saroktámla nélküli kivitelben egyaránt találhat nálunk heverőt. Rendszeresen hirdetünk akciókat, és nagy figyelmet fordítunk arra, hogy egyszerűen, gyorsan tudjon hozzájutni a hiányzó bútorához. Látogasson el www.butor7.hu internetes oldalunkra!

Rendezze be a helyiségét könnyen, kis alapterület esetén is! Biztosítsa a kényelmet stílusos és helytakarékos heverővel! Kérje a segítségünket, ha nem találja az igényeinek megfelelő bútort, vagy egyéb kérdése merül fel! Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-30-200-5102-es telefonszámon, vagy írjon nekünk az info@butor7.hu e-mail címünkre!