Felújítás

Stellitezés az éltartósság növeléséért

Stellitezés

Nélkülözhetetlen munkaeszköze a fűrész, amit szeretne minél hosszabb időn keresztül használni? Fontos, hogy a feladatait precízen, minél gyorsabban tudja ellátni? Rendszeres karbantartással megőrizheti a termékek kiváló állapotát. Az egyik legjobb módszer a stellitezés, amivel hatékonyan növelheti az éltartósságot.

A faanyagra nagy szükség van szinte minden területen. Rengeteg berendezési elem, és egyéb használati eszköz készül belőle, valamint ez az egyik leggyakrabban használt fűtőeszköz is. Annak érdekében, hogy mindenhol a célnak megfelelően tudják felhasználni, szükség van a darabolásra, majd sok esetben a méretre vágásra, és más munkálatok ellátására is.

A különböző munkafolyamatok során elengedhetetlen a fűrészek alkalmazása, amelyek többféle változatban állnak rendelkezésre. Attól függően, hogy milyen célra darabolják a fát, mekkora méretű és milyen alakú fadarabok készítésére van szükség, más-más tulajdonságokkal rendelkező fűrészlapokkal lehet a teendőket ellátni.

Bármilyen fűrészlapokat használ, a rendszeres igénybevétel, és az egyéb hatások miatt bizonyos idő után már nem elég élesek. Ilyenkor nem kell a megszokott eszközöktől megválni, ugyanis lehetőség van a stellitezésre. Ez a módszer széles körben népszerű, egyre többen használják ki az előnyét. Az alapanyagtól keményebb anyag segítségével kerül sor a karbantartásra, ezáltal sokkal hosszabb időn keresztül lesznek újra kiválóan használhatóak, mint a duzzasztással megmunkált vágóélek esetében.

A jobb vágási eredmények, a könnyebb és precízebb munkavégzés, valamint az élek tartósságának növelése érdekében egyaránt érdemes a stellitezés mellett dönteni.

Őrizze meg a munkaeszköze kifogástalan állapotát rendszeres karbantartással! Használja ki a korszerű módszerek előnyeit, és biztosítsa a fűrészlap megfelelő minőségű élét stellitezéssel! Ehhez nyújt segítséget cégünk, az A-Lap Kft., így könnyen és gyorsan oldhatja meg a feladatot. Egyéni kérés szerint látjuk el a teendőket. Amennyiben szeretne célnak megfelelő fűrészlapot, vagy egyéb kiegészítőt vásárolni, szintén érdemes hozzánk fordulni. Jusson bővebb információhoz a www.a-lapkft.hu internetes oldalon, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-5408676-os telefonszámon, vagy az info@a-lapkft.hu e-mail címen!