Segway-jel Budapesten: Ha igazán izgalmas programot keres!

2019 jún 13. | Szabadidő

Kíváncsi a főváros nevezetességeire? Szívesen kirándulna, de nem szeretne tömegközlekedési eszközökkel vagy autóval utazni? Segway-jel Budapesten nagyszerű élményekkel lehet gazdagabb, ne hagyja ki Ön sem a lehetőséget!

Rengeteg látnivaló várja az ország legnagyobb városában, a Duna mindkét oldalán. Szebbnél-szebb épületekkel találkozhat, és izgalmas programokkal várják. Nem veheti el a kedvét a zsúfolt tömegközlekedés, a dugó és más negatív tényező sem, ugyanis mellőzheti ezeket az előnytelen megoldásokat. Segway-jel Budapesten gyorsan és egyszerűen közlekedhet, fejlesztheti az egyensúlyérzékét és az ügyességét, a szabad ég alatt közlekedhet egész nap. Rövid idő alatt, a saját tempójában juthat el a kijelölt célokhoz. Hűvösebb időben és a nyári kánikulában is kiváló ötlet segway túrára jelentkezni. Kisebb és nagyobb csoportban, különböző hosszúságú programokon ismerkedhet meg a nevezetességekkel. Biztonságos körülmények között, tapasztalt túravezetők segítségével veheti igénybe a segway-t Budapesten. Korosztálytól függetlenül bátran használható ez a nagyszerű közlekedési eszköz. Ha kedveli a színes, szabadtéri eseményeket, és a gyalogláshoz hasonló, mégis könnyebb mozgásformát választana az újdonságok felfedezéséhez, semmiképp se hagyja ki a segway-t Budapesten!

Különleges körülmények között fedezheti fel a fővárost, ha jelentkezik Best Way Segway csapatunknál. Többféle túrát indítunk, így egyéni elképzelése szerint választhatja ki, hogy pontosan melyik program érdekli. Informálódjon részletesen színvonalas szolgáltatásunkról a www.bestwaysegway.hu weboldalunkon, és tudja meg, miért érdemes velünk kikapcsolódni!

Vegyen részt izgalmas programon, ismerkedjen meg a főváros látnivalóival egyedülálló módon! Közlekedjen segway-jel Budapesten, garantáljuk, hogy különleges élményben lesz része! Egyeztessen velünk időpontot, és tegye fel kérdéseit bátran a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon vagy üzenjen a tours@bestwaysegway.hu e-mail címünkre!