Vállalkozásoknak

Rakodólapos állványrendszer: praktikus tárolás egyéni igény szerint

Rakodólapos állványrendszer

Sokoldalú tárolórendszerre van szüksége? Különböző egységeket szeretne praktikusan raktározni? Rakodólapos állványrendszeren elég helyet biztosíthat a különböző áruknak! Költséghatékonyan oldhatja meg a rugalmas raktározást, ha kihasználja ezt a lehetőséget.

Az áruk minőségének és mennyiségének veszteség nélküli megőrzése érdekében nélkülözhetetlen egy jól kialakított, biztonságos raktár. A gazdasági ágazatokat, a termelési folyamatban betöltött szerepet, és a térbeli elosztási folyamatot tekintve is csoportosíthatók a raktárak. A berendezésnél nem csak azt kell figyelembe venni, hogy minden árunak jusson hely, hanem gondolni kell többek között a járművek fogadására, a gépi eszközök használatára, és a termékek ellenőrzésére is. Ha rakategységek tárolása a feladat, akkor nem elegendő polcokkal készülni, hiszen ezek nem tesznek eleget az elvárásoknak. Ilyenkor rakodólapos állványrendszerrel tudja a megfelelő helyet biztosítani. A rakodólapos állványrendszer könnyen bővíthető, targoncákkal egyszerűen hozzáférhető, keretekből és gerendákból épül fel. Különféle kiegészítő elemekkel biztosíthatja az áruk épségét, és megkönnyítheti a betárolást. Túltolás gátló gerendák, leesésgátló hátfalrácsok, lábvédők, oszlopvédők egyaránt beszerezhetők a rakodólapos állványrendszer használatához.

Gondoskodjon a biztonságos és átlátható tárolásról nagy mennyiség esetén is! Tegye lehetővé a gördülékeny, hatékony munkavégzést praktikus raktározással! Forduljon cégünk, a MAXI-SZER Kft. szakembereihez hasznos tanácsokért! Széles kínálatunkban megtalálható a rakodólapos állványrendszer is, ami nem hiányozhat az Ön raktárából sem. A nálunk beszerezhető szerkezeteket könnyen alakíthatja, bővítheti egyéni igény szerint, így mindig alkalmazkodhat a rakategységek típusához és súlyához. Tudjon meg többet a rakodólapos állványrendszerről, és ismerkedjen meg más kiváló minőségű termékeinkkel is a www.maxiszer.hu weboldalon! Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-20-2685760-as telefonszámon, vagy a maxiszer@maxiszer.hu e-mail címen!