Vállalkozásoknak

Print&Apply címkézőgép: nyomtató és felrakó a hatékony munkához

Print&Apply címkézőgép

Termékek gyártásával foglalkozik, vagy csomagok folyamatos címkézésére van szükség? Szeretné a feladatait minél gördülékenyebben ellátni? A Print&Apply címkézőgép nagy segítséget jelenthet, ugyanis nem csak nyomtatja, hanem fel is rakja a címkéket. Használja ki Ön is ennek a kiváló készüléknek az előnyeit!

A különböző termékek gyártása, csomagolása során nagy szükség van a címkékre, amelyek tartalmazzák a legfontosabb információkat. A jól megtervezett csomagolás kényelmet kínál a fogyasztóknak, és nagyszerű promóciós eszköz a gyártók számára. A csomagolás része a címkézés, ami lehet egyszerű árcédula, vagy gondosan kidolgozott rajzolat. A címke kiemelt szerepet tölt be, ugyanis célja lehet az azonosítás, az osztályozás, az adott termék leírása, és a reklámozás is. A márka egyediségét szimbolizáló jelzésként is lényeges. Minél több áru címkézésére van szükség, annál fontosabb a gördülékeny, minél gyorsabb munkavégzés. Ebben segít a Print&Apply címkézőgép, ami egy címkenyomtatóval egybeépített felrakó. A Print&Apply címkézőgép nagy pontosságot igénylő feladatoknál, folyamatos használat esetén is eleget tesz az elvárásoknak. Bármelyik oldalról van szükség a címkék elhelyezésére, a Print&Apply címkézőgép ellátja a teendőt, a haladó termékeket is könnyen címkézheti vele.

Biztosítson korszerű, hatékony készülékeket a gördülékeny munkavégzéshez! Egyszerűsítse le a munkafolyamatot olyan termékekkel, amelyek ellátnak egyszerre több feladatot is! EtiSys Áruházunkban többféle címkenyomtató és címkézőgép közül választhat egyéni igényei, és a felhasználási terület szerint. Széles kínálatunkban megtalálhatja a Print&Apply címkézőgépet, ami alkalmas akár három műszakos használatra is. Különböző magasságú termékek címkézése esetén is kiváló eredményre juthat, ha a Print&Apply címkézőgép ennek megfelelő változata mellett dönt. Kiegészítőket, kellékanyagokat, szoftvereket szintén beszerezhet tőlünk. Jusson bővebb információhoz a www.etisys.hu weboldalon, és keressen bennünket bizalommal a 06-82-571144-es telefonszámon, vagy az info@etisys.hu e-mail címen!