Útmutatás

Porlehúzók a kopás megelőzéséhez

porlehúzók

Tömítéssel ellátott berendezést gyárt vagy javít? Szeretné a szennyeződések hengerbe való bejutását megakadályozni? Nagy segítségére lehetnek a porlehúzók, amelyek beszerezhetőek többféle méretben a célnak megfelelően.

A legtöbb berendezés problémamentes működtetése érdekében szükség van tömítőelemek használatára. Attól függően, hogy pontosan milyen készülékről, rendszerről van szó, más-más típusú tömítésekkel lehet a megfelelő szabályozásról gondoskodni. A hidraulika tömítések esetében nagy szükség van a porlehúzók alkalmazására, amelyek védőtömítésekként funkcionálnak. A porlehúzók feladata a munkahenger végén kiképzett fészekben állva a dugattyúrúdra feltapadó szennyeződések bejutását megakadályozni. Ha a porlehúzók megfelelően töltik be a szerepüket, a henger belsejébe nem jut be olyan anyag, ami a fémfelületek, a tömítések idő előtti kopását eredményezi. Számos esetben nélkülözhetetlen a dupla szennylehúzós kivitelezés, ami visszatartja a résolajat. A porlehúzók többféle változatban készülnek, ezért nagyon fontos, hogy az adott alkalmazási területnek megfelelően válassza ki az ideális terméket. A legjobb megoldás tömítőelem gyártó szakemberekkel felvenni a kapcsolatot, akik a kérése alapján biztosítják a kellékeket. A porlehúzók alacsony költségű megoldást jelentenek, megéri ezeket használni a berendezések és az alkatrészek élettartamának növelése, valamint a problémamentes működtetés érdekében. A kiváló minőségű Merkel porlehúzók például nagyon sokat segítenek a rendszerek hatékony üzemeltetésében.

Növelje a tömítések élettartamát, és óvja a fémfelületek minőségét kiváló porlehúzókkal! Cégünk, a KTT Kubinszky Tömítéstechnika Kft. különböző tömítőelemek gyártásával foglalkozik, és számos egyéb termék értékesítésével is. Széles kínálatunkban megtalálhatóak a Merkel és más típusú porlehúzók, amelyek nem hiányozhatnak a hidraulika területén. Informálódjon az általunk kínált termékekről a www.ktt.hu internetes oldalon, és forduljon hozzánk egyéni igényeivel a 06-99-524270-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet a ktt@ktt.hu e-mail címre!