Felújítás

Ponyva javítás gyorsan, megbízható módon

ponyva javítás

Elszakadt, megrongálódott a ponyva, amire folyamatosan szüksége van? Szeretné továbbra is a meglévő ponyvát használni, de nem a jelenlegi formájában? Szakemberek segítségével gyorsan és egyszerűen kivitelezhető a ponyva javítás, így nem kell új termékkel helyettesíteni!

Az erős napsugárzás, az eső, és a szél ellen is kiválóan védenek a ponyvák. A nyári időszakban számos helyen lehet szükség erre a kiváló termékre, hiszen rengetegen töltik a szabadidejüket a szabadban, és sokan vannak, akik kültéren végzik a munkájukat is. A ponyva kiválóan alkalmas a kert, az erkély, a terasz árnyékolására, és lehetőséget nyújt akár minden oldalról zárt tér kialakítására. Ha szeretne információkat közölni a vendéglátóhelyén, vagy járműve rakodóterének takarására használ ponyvát, és ezen keresztül is reklámozna, érdemes a reklámfeliratozás előnyeit kihasználni. Ha PVC-ből készült ponyvát alkalmaz, nem kell aggódnia az UV sugárzás miatt, mivel a PVC hosszú éveken át bírja az erős napsütést. Sajnos más külső tényezők miatt sérülhet, elszakadhat az anyag, ilyenkor elengedhetetlenné válhat a ponyva javítása. Akár sátor, akár árnyékolásra, takarásra készült PVC ponyva javítására van szükség, kérje profik segítségét! Minél kisebb a probléma, annál hamarabb, akár a helyszínen is megoldható.

Különböző ponyvák gyártásával foglalkozó cégünk, a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. készséggel áll a rendelkezésére! Nagy tapasztalattal vállaljuk a ponyva javítást, amit elvégzünk akár a helyszínen is. Megbízható, gyors segítséget nyújtunk annak érdekében, hogy a folyamatosan használt reklámponyva javítására minél hamarabb sor kerüljön. Amennyiben új ponyva készítését tervezi, vagy reklámfeliratozáson gondolkodik, szintén érdemes hozzánk fordulni. Szerezzen bővebb információt színvonalas szolgáltatásunkról a www.hungaplan.hu weboldalon!

Fordítson nagy figyelmet a ponyva kiváló állapotára, és esztétikai megjelenésére! Bármilyen sérülés található rajta, kérje a segítségünket, bízza szakembereinkre a ponyva javítását! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-96-364057-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungaplan@t-online.hu e-mail címünkre!