Pihenjen nyugodt, csendes zöldövezetben épült budapesti szállodában!

2019 nov 28. | Szabadidő

Már alig várja, hogy legyen néhány napja Önmagára, hiszen az egész év a munkáról szólt? Szeretne kikapcsolódni, és nyugodt, csendes zöldövezetben pihenni? Budapesti szállodát keres, de nem akar a zsúfolt központban aludni? Budán, a hegyekben rátalálhat az ideális szálláshelyre, ahol kiválóan érezheti magát!

Az év vége közeledtével szinte már mindenki fáradt, hiszen egy stresszes, munkával teli esztendő áll mögötte. Ha Ön is így érzi, ne halogassa tovább a pihenést! Ha vidékről utazna a fővárosba, de szeretne nyugodt, csendes zöldövezetben megszállni, vagy belvárosi lakos, és nem kíván messzire utazni, nagyszerű megoldás Buda csodaszép hegyvidéki területén tölteni a szabadidejét. A természet közelsége, a friss levegő, a hegyi séta biztos, hogy jót tesz a közérzetének. Hatékonyan tehet az egészségéért, és megfeledkezhet a fárasztó hétköznapokról, ha budapesti szállodát a hegyekben választ. Érkezhet párjával, egész családjával vagy akár a barátaival is, Önre van bízva, hogy pontosan kikkel és mikor hagyja el a megszokott környezetét.

Ha szeretné az ünnepeket különleges vidéken tölteni, szintén érdemes Budára látogatni, ahol megtalálhatja az elképzeléseinek tökéletesen megfelelő budapesti szállodát. A hegyvidék nem csak nyáron alkalmas arra, hogy feltöltődjön, hanem télen is, amikor ráadásul gyönyörködhet a csodaszép, hófedte környezetben.

Magas színvonalú szolgáltatással várjuk Hotel Villa Korda budapesti szállodánkban! Igényesen kialakított, jól felszerelt szobákkal, non-stop drinkbárral, infraszaunával állunk rendelkezésére. Érdemes bennünket választani, hiszen a belvároshoz rendkívül közel, mégis nyugodt, csendes zöldövezetben található budapesti szállodánk, ahol minden vendégünk jól érezheti magát. Az év bármely részében, így a következő hetekben is érdemes hozzánk ellátogatni! Szerezzen részletes információt nívós szálláshelyünkről a www.villakorda.hu weboldalon!

Ajándékozza meg magát néhány nap feltöltődéssel! Foglaljon szobát nálunk, és érezze magát kiválóan! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-1-325-9123-as telefonszámon, vagy üzenjen nekünk a korda@t-online.hu e-mail címünkre!