Óvja a kőszobrok és a műemlékek állapotát kőrestaurátor segítségével!

2019 máj 28. | Felújítás

Szeretné, ha az idő múlása és a külső hatások nem okoznának kárt a szoborban vagy műemlékben? A kőből készült remekművek nagy odafigyelést igényelnek, bizonyos időközönként elengedhetetlen a rendbetételük. Fontos, hogy a feladatot szakemberre bízza, ugyanis csak így kerülheti el a kellemetlenségeket.  Kőrestaurátor segítségével kiváló eredményt érhet el!

A parkokban, a városok különböző pontjain, az intézmények udvarain, sőt, a kertekben is találkozhat kőszobrokkal, műemlékekkel. Ezek ki vannak téve a környezeti hatásoknak, hiszen kültéren vannak elhelyezve. A csapadék, a szél, a por károsítja az állapotukat, és előfordulhat, hogy más ok miatt is sérülnek. Az elszíneződések, az esetleges rongálások nyomai eltávolíthatók, ha megfelelő módon történik a kezelésük. A kőrestaurátor feladata, hogy eltüntesse a kőből készült tárgyak felületéről a szennyeződéseket, és helyreállítsa az eredeti állapotot sérülés esetén. Ha időben felkeres egy kőrestaurátort, elkerülheti a végzetes hibák keletkezését, megmentheti a kőből készült értéket. Hozzáértő, tapasztalt kőrestaurátor precíz munkájával kifogástalan lehet a végeredmény. Nem érdemes sokáig halogatni a feladat elvégzését, hiszen minél tovább vár, annál hosszadalmasabb munkára van szükség a kiváló állapot visszaállításához.

Nagy szakértelemmel vállaljuk a kőszobrok és a műemlékek kifogástalan helyreállítását a Dór Kőfaragó és Kőrestauráló Kft. szakembereiként. Aprólékos munkát végzünk, legyen szó a sérült, kopott részek javításáról, vagy más hasonló feladatokról. Magasan képzett, nagy gyakorlattal rendelkező kőrestaurátor csapatunk elvégzi a legkényesebb teendőket is. Tudjon meg többet cégünk tevékenységéről a www.dorkft.hu internetes oldalunkon!

Gondoskodjon a kőszobrok és a műemlékek kiváló állapotának megőrzéséről megfelelő módon, bízza ránk a hibák eltávolítását! Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy megbízható kőrestaurátor végezze el a szükséges feladatokat! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-912-3031-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dorkft@gmail.com e-mail címünkre!