Őrizze meg az anyagok és a környezet biztonságát saválló tartályokkal!

2019 dec 17. | Vállalkozásoknak

Nagy mennyiségű anyagok előállításával, szállításával foglalkozik? Fontos, hogy az előírásoknak megfelelően, a környezettől elhatárolva, biztonságosan kezelje ezeket? Magas minőségű, könnyen tisztítható saválló tartályokkal eleget tehet a követelményeknek, és sokat egyszerűsíthet feladatán.

Az ipar számos területén van szükség olyan eszközökre, amelyekben biztonságosan tárolhatók, valamint szállíthatók is a különböző folyékony halmazállapotú anyagok. A gyógyszeriparban, a borászatban és még számos más esetben nélkülözhetetlenek a saválló tartályok. Ha még nem szerezte be ezeket, vagy nincs megelégedve az eddig használt eszközök tulajdonságaival, nem érdemes tovább várnia az új saválló tartályok beszerzésével. Célszerű olyan szolgáltatót választani, ahol egyéni igény alapján gyártják a különböző saválló tartályokat, így teljes mértékben elégedett lehet a méretet, a típust és a funkciót tekintve is. A rozsdamentes acélból készült gyártmányok sok előnnyel rendelkeznek a hagyományos, fából vagy műanyagból készült eszközökkel szemben: hosszú élettartamúak, egyszerűen tisztíthatóak, megfelelnek a magas higiéniai előírásoknak.

Cégünk, a Kiskun Meridian Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse az üzleti teljesítmény optimalizálását. Egyedi kérés szerint biztosítjuk a saválló tartályokat és más hasonló eszközöket, amelyekkel egyszerűbbé, gördülékenyebbé és hatékonyabbá válhat a munkavégzés. Ha szeretné a feladatokat megbízhatóbb módon ellátni, és magasabb szintű, testre szabott rendszereket használna, érdemes hozzánk fordulni. Bármilyen kihívásokkal áll szemben, a mi támogatásunkkal

megtalálhatja a legjobb megoldást. Bővebb információért keresse fel a www.kiskunmeridian.hu weboldalunkat!

Végezze a munkáját minél könnyebben és egyszerűbben, használjon saválló tartályokat a különböző anyagok tárolása és szállítása céljából! Jelezze nekünk egyéni kérését, jusson hozzá a megfelelő méretű és típusú eszközökhöz! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-76-560-427-es telefonszámunkon, vagy küldjön üzenetet az info@kiskunmeridian.hu e-mail címünkre!