Oldja meg egyszerűen a földmérést Budapesten!

2019 dec 10. | Útmutatás

Építési területet szeretne kialakítani? Nem tisztázott a telekhatár a földterületén? A földmérés segít ezekben a helyzetekben, amikor tapasztalt, megbízható szakemberek elvégzik ezt a feladatot.

Napjainkban előtérbe kerültek az építőipari beruházások és az ipari létesítmények létrehozása. Bármilyen építkezés esetén, legyen az magánszemély, vagy cég által létrehozva, a legelső teendő a tervezés. Az engedélyek beszerzése mellett a legfontosabb feladat a terület kialakítása, melynek méreteit földmérés segítségével tudja megállapítani. Sok esetben változik a földterület minőségi feltüntetése, vagy használatának célja. Ilyenkor is szükséges a földmérés Budapesten, és az ország más területein. A szabadon álló területeknek egyre inkább növekszik a kihasználtsága olyan módon, hogy építési területekké alakítják át, majd lakott környezet lesz belőlük. A beruházások, építkezések telekhatárainak kijelölése a földméréssel végezhető el. Változhatnak a tulajdoni viszonyok, az adott helyen tevékenykedő vagy lakó embereknek területmegosztási igénye lehet, melyet szintén a földmérés segítségével tudnak megvalósítani. Bármilyen vitás kérdésben, ami a tulajdonról és a telekhatárról szól, a legkézenfekvőbb tisztázási módszer a földmérés. Földterületek bővítésénél, átminősítésénél szintén ezen a módon juthat eredményre. A földmérés elvégzését követően megtörténhet a földhivatali bejegyzés, ami alapvető feltétele az építkezéseknek, a beruházásoknak, és az ehhez szükséges hitelfelvételnek is.

Modern eszközparkkal és számítástechnikai felszereltséggel végezzük a munkánkat a Föld-Könyv Kft. szakembereiként! Célunk, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban teljesítsük a ránk bízott teendőket. Nagy tapasztalattal vállaljuk a földmérést Budapesten, és számíthat ránk a telekalakítás, az épületfeltüntetés, illetve minden hasonló feladat esetén. Informálódjon részletesen szolgáltatásunkról a www.fold-konyv.hu weboldalon, kérdései esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-453-6000-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a foldk@t-online.hu e-mail címünkre!