Oldja meg egyszerűen a cégkivonatok hivatalos fordítását!

2019 nov 28. | Vállalkozásoknak

Mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen a vállalkozása, és igyekszik jó kapcsolatot kialakítani más cégekkel? Vannak külföldi partnerei is, vagy szeretné, ha a közeljövőben megvalósulna ez a terve? Esetleg pályázatot ad le, és be kell mutatnia a cége adatait tartalmazó iratokat, így szüksége van a cégkivonatok hivatalos fordítására? Ez a feladat egyszerűen és gyorsan megoldható, ha fordítóirodában tevékenykedő szakemberekhez fordul segítségért.

Üzletemberként biztosan tisztában van azzal, milyen esetekben mely iratokat kell biztosítania. A cégekkel kapcsolatos ügyintézések során nélkülözhetetlenek azok a nyomtatványok, amelyek tartalmazzák a cég legfontosabb adatait. A cégkivonatban azok az aktuális adatok találhatóak meg, melyek a cégjegyzékben is szerepelnek, mint például a képviseletre jogosultak adatai.

Ha pályázat benyújtására készül, vagy valamilyen más ok miatt lép kapcsolatba külföldi ügyfelekkel, vállalatokkal, elengedhetetlenné válhat a cégkivonatok hivatalos fordítása. Ha nincs szükség a cég múltjának igazolására, hanem csak az érdekli őket, hogy megfelel-e a követelményeknek, elegendő a cégkivonatok hivatalos fordítását elkészíteni. Előfordulhat, hogy a cég történetére, a jóval korábbi adatokra is kíváncsiak. Ilyen esetben nem elegendő a cégkivonat, hanem cégmásolattal történik az igazolás.

A cégkivonatok hivatalos fordításáról szóló rendelet alapján erre a feladatra alkalmasak a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkező személyek. Ennek köszönhetően rábízhatja fordítóiroda szakembereire a nélkülözhetetlen nyomtatványok hiteles fordítását.

Többek között hivatalos fordítással is foglalkozó fordítóirodánk, az M&M Translation Services Kft. segít Önnek! Nagy tapasztalattal vállaljuk a cégkivonatok hivatalos fordítását, és igénybe vehet más, idegen nyelvi kommunikációs szolgáltatásokat is. Szerezzen részletes információt tevékenységünkről a www.mmts.hu internetes oldalon! Amennyiben pedig kérdése merül fel, hívja bizalommal a 06-24-898-257-es telefonszámunkat, vagy küldjön üzenetet az info@mmts.hu e-mail címünkre!