Oldja meg a zöldhulladék elszállítást konténer segítségével!

2019 júl 10. | Útmutatás

Nagyon sok munkája van a kertben, és folyamatosan gyűlik a zöldhulladék? Hamarosan sor kerül néhány bokor vagy fa kivágására, de még nem tudja, hogyan szabaduljon meg ezektől? A legjobb, ha a konténer bérlése mellett dönt, amiben hatalmas mennyiség is jól elfér; a zöldhulladék elszállítását pedig bízza profikra!

Egész évben szükség van a szemétszállításra, hiszen bármilyen típusú ingatlanról van szó, folyamatosan keletkeznek hulladékok. Tavasztól őszig, főként a nyári hónapokban elengedhetetlen a kerti munkálatok elvégzése, amikor rengeteg zöldhulladékot kell eltávolítani. Lehetősége van környezetkímélő módon megoldani a feladatot, azonban ha ez problémát okoz, jó ötlet lehet a konténer bérlés. Érdemes ebbe belehelyezni az összegyűlt, feleslegessé vált anyagokat, hiszen:

  • Többféle méretben rendelhető.
  • Könnyen megtölthető, és egyszerűen kiüríthető.
  • Gyorsan megoldható a szállítása.
  • Nagy mennyiség tárolására alkalmas.

Konténerrel rendkívül egyszerűvé válhat a zöldhulladék elszállítása! Nem okozhat gondot a kertben való tárolás sem, hiszen gondosan, zárt helyen gyűjtheti a levágott gallyakat, a füvet, a faleveleket.

Egyszerűen juthat hozzá a megfelelő méretű konténerhez, és tapasztalt munkatársainkra bízhatja a zöldhulladék elszállítását, ha felkeresi cégünket, a Becker és M Kft.-t. Szemétszállítást és egyéb hasonló feladatokat végzünk, így a veszélyes hulladékok fuvarozásán kívül bármilyen más anyagok szállításáról van szó, számíthat ránk. Szerezzen bővebb információt megbízható tevékenységünkről a www.kontenerbudapest.hu weboldalunkon!

Tartsa rendben a környezetét, ne okozzon gondot Önnek sem a nagy mennyiségű, felesleges anyag felhalmozódása! Oldja meg a problémát konténer segítségével, majd bízza ránk a zöldhulladék elszállítását! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen kollégáinkkal a 06-30-942-0320-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a beckertrans@amcomp.hu e-mail címünkre, mindenben szívesen segítünk!