Útmutatás

Nyomtatható etikett az általános címkézési feladatokhoz

nyomtatható címkék

Egyre több doboz gyűlik össze a raktárában, vagy más munkaterületen? Szeretné a különböző kartonokat precízen elkülöníteni? Esetleg otthonra keres kiváló megoldást az átlátható tárolás érdekében? A Victoria márkájú nyomtatható címkékkel egyszerűen és gyorsan oldhatja meg a feladatot.

A különböző termékek, a kisebb és nagyobb dobozok, az egymástól eltérő tartalmú csomagok feliratozására egyaránt szükség van. A dokumentumok átlátható tárolása, valamint a különféle eszközök praktikus raktározása érdekében is elengedhetetlen az információk pontos feltüntetése. Ebben segítenek nagyon sokat a nyomtatható címkék, amelyek egyéni igény szerint elláthatóak a legfontosabb tudnivalókkal. Kódok, elnevezések, adatok igény szerint nyomtathatóak, és különböző méretben megjeleníthetőek. Bármilyen területen szeretne matricázni, lehetősége van többféle öntapadós etikett címke közül választani, amelyek bármikor elérhetőek online. Akár néhány termék vagy csomag feliratozására készül, akár nagy mennyiség matricázását szükséges megoldani, a nyomtatható etikettekkel kiváló eredményre juthat. A nyomtatható címkék felhasználása nagyon egyszerű, lehetővé teszik a jól látható, egyértelmű jelölést, azonosítást. Miért döntene a kézzel írt, kevésbé tartós módszerek mellett, ha a nyomtatható etikettek minden szempontból megbízható megoldást nyújtanak?

Jelölje könnyen a termékeket, vagy a csomagokat, a más-mást tartalmazó dobozokat! Tüntesse fel a fontos tudnivalókat nyomtatható címkéken, amelyeket egyszerűen elhelyezhet! A Micro-trend Bt. munkatársaiként széles kínálattal várjuk, többféle Victoria márkájú öntapadós etikett címke közül választhat a célnak megfelelően. Különböző méretű nyomtatható címkék állnak a rendelkezésére, amelyek kiválóan alkalmasak az általános címkézési feladatok ellátására. Amennyiben pedig más típusú termékeket keres, szintén érdemes nálunk informálódni a www.micro-trend.hu internetes oldalon. Kérdéseivel forduljon hozzánk a 06-1-3690622-es telefonszámon, vagy az info@micro-trend.hu e-mail címen!