Online áruház

Nyári gumi ár – Csökkentse a költségeit az évszak figyelembevételével!

nyári gumik

Ön gondolt már arra, hogy mennyire fontos időben nyári gumira váltani? Sokan kevésbé tartják lényegesnek a nyári gumiabroncsok felszerelését, mint a téli gumikat, pedig ezzel növelik az üzemanyag költséget, és hamarabb elkopnak az abroncsok. Nem érdemes a nyári gumik árán spórolni, hiszen jóval nagyobb összeget takaríthat meg a felszerelésükkel.

A gumiabroncsok teljesen más körülményekkel küzdenek meg télen, mint nyáron. Éppen ezért ennek megfelelően kialakított gumikra van szükség, amelyek lehetővé teszik a biztonságos közlekedést. Ha az átlag hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, célszerű a nyári gumiabroncsokat felszerelni. A legtöbben úgy gondolják, hogy csak a téli gumik használata fontos a hideg időszakban, pedig a nyári gumikra időben történő váltás is célszerű számos ok miatt. A meleg aszfalton a téli abroncsok sokkal jobban tapadnak, mint a nyári változatok, ezért könnyebben kopnak, a gépjármű kevésbé lesz irányítható, a haladás lelassul. Ennek következtében pedig jóval nagyobb mennyiségű üzemanyagra lesz szükség, így többet kell költeni az üzemeltetésre. Vannak, akik a nyári gumik árát nem szeretnék megfizetni, előnyösebbnek tartják, ha más megoldást alkalmaznak. Az üzemanyagra, és a kopott gumik cseréjére jóval nagyobb összeget szükséges kifizetni, mint a beszerzésre, ezért sokkal inkább megéri a nyári gumik árát kifizetni. Lehetősége van a nyári gumi árról online tájékozódni, és a legjobb minőségű termékek közül választani.

Váltson időben nyári gumikra, és kímélje meg magát a felesleges költségektől! Tájékozódjon a nyári gumi árakról online, és rendeljen kényelmesen, bárhonnan! Cégünk, a Flotta Szerviz Kft. ismert és népszerű gyártók kiváló minőségű gumiabroncsait kínálja kedvező áron. Díjmentes házhoz szállítással, kátyúgaranciával, és hasznos tanácsokkal segítünk Önnek. Gyorsan és egyszerűen juthat hozzá a megfelelő típusú termékekhez, valamint részletesen informálódhat a nyári gumi árakról a www.gumiterminal.hu weboldalon. Bármilyen kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-30-6190677-es telefonszámon, vagy az info@gumiterminal.hu e-mail címen!