Munkáltatói felelősségbiztosítás a dolgozók védelmében

2021 febr 22. | Vállalkozásoknak

Céget vezet, és alkalmazottakat foglalkoztat? A munkahelyen előforduló balesetek kárának kifizetése érdekében kössön munkáltatói felelősségbiztosítást!

A különböző ágazatokban, az egyes munkahelyeken napjainkban alapvető fontosságú a munkáltatói felelősségbiztosítás. Ha Ön céget működtet, és alkalmazottak végzik a tevékenységeket, gondolnia kell arra az esetre is, ha bármilyen baleset következtében kár keletkezik. A dolgozók személyi sérülést szenvedhetnek attól függően, hogy milyen jellegű munkát végeznek, amiből komoly káruk keletkezhet. Ez a veszély fokozottabban előfordulhat a fizikai munkát végző emberek körében, vagy a különböző gépek, berendezések működését irányítók esetében. Ha egy dolgozót munkahelyi baleset ér, igényelni fogja a kártérítést. A munkáltatói felelősségbiztosítás ilyenkor fizet. Érdemes hosszú távon gondolkodni, figyelembe venni a dolgozók létszámát, és a feladatok veszélyességét. A munkáltatói felelősségbiztosítás szerződésének feltételei tartalmazzák azokat az ismereteket, amelyek információt nyújtanak arról, hogy milyen esetekben fizet a biztosítótársaság a cég helyett. Érdemes a kapcsolatot felvenni ezen a területen jártas szakemberekkel, és részletesen tájékozódni a munkáltatói felelősségbiztosítás jellemzőiről. Ez a szerződés könnyebbé teszi a a dolgozók érdekében a felelősségvállalást, és kifizetésre kerül a kártérítés összege. Munkáltatói felelősségbiztosítást minden vállalkozásnak szükséges kötni, mivel a munkavégzés során bármikor adódhat váratlan baleset.

Tájékozódjon a munkáltatói felelősségbiztosításról részletesen, és éljen az online szerződéskötés lehetőségével, hiszen így rengeteg időt, energiát spórolhat meg! Cégünk, a Hungarorisk Kft. lehetővé teszi az online kalkulátor használatát is, így a www.biztositasvalaszto.hu weboldalon hozzájuthat minden szükséges információhoz. Amennyiben kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a 06-1-4540308-as telefonszámon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@hungarorisk.hu e-mail címre!