Működtesse a zsalukat és a pillangószelepeket megbízható Belimo mozgatómotorokkal!

2019 szept 27. | Vállalkozásoknak

Légmennyiség szabályzó zsalut működtet? Problémája van a pillangószelep használatával? A légtechnika területén nagy szüksége lehet a Belimo mozgatómotorokra! Ezek a készülékek bármely szellőzéstechnikai rendszerben hatékonyan alkalmazhatók!

Mindenhol szükség van friss levegőre, hiszen ez a feltétele az emberek jó közérzetének. Fontos, hogy az összes épületben biztosított legyen a megfelelő minőségű légellátás, mivel ennek hiányában nem valósulhat meg a hatékony munkavégzés. A korszerű technológiának köszönhetően ma már a nyílászárók nélkül is megoldható ez a feladat. Erre a célra szolgálnak a modern szellőzéstechnikai rendszerek. Különböző szerelvények, mint például a zsalu, vagy a pillangószelep kiemelt szerepet töltenek be a levegő kezelésében. Ezek mozgatását végzik a Belimo mozgatómotorok, amelyek alkalmazásának számos előnye van. Miért érdemes mindenképp a számos kivitelben készült Belimo mozgatómotorok mellett dönteni?

  • Hosszú az élettartamuk
  • Alacsony az energiafogyasztásuk
  • Költséghatékonyan alkalmazhatók
  • Sok időt spórolhat a működtetésükkel
  • Univerzális bilinccsel könnyen felszerelhetők

Szinte minden légtechnikai berendezés követelményeinek megfelelő termékeket nyújt elérhető áron cégünk, a Hungaro Air Matik Kft.! Teljesítmény és futási idő szerint könnyen kiválaszthatja a célnak megfelelő motorokat. Ha extrém körülmények között szeretne megbízható hajtóművet használni, szintén a legjobb helyen jár. Minden igénynek eleget tesznek a Belimo mozgatómotorok, amelyek többféle változatban kaphatók nálunk. Informálódjon a kifogástalan Belimo mozgatómotorokról részletesen, és tekintse meg egyéb szellőzéstechnikai berendezéseinket is a www.hungaroairmatik.hu weboldalon!

Tegye lehetővé a problémamentes, gördülékeny munkavégzést! Biztosítsa a kiváló minőségű, hosszú időn keresztül megbízható Belimo mozgatómotorokat a zsaluk és a pillangó szelepek működéséhez! Kérje bátran segítségünket, hívjon bennünket a 06-30-863-5801-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@hungaroairmatik.hu e-mail címünkre!