Kreativitás

Montázs vászonkép: egyetlen dekoráción az összes emlékezetes pillanat!

montázs vászonkép

Az esküvő minden pár életében meghatározó esemény, a ceremónia és az azt követő lakodalom egyaránt bővelkedik izgalmas, meghitt és mókás jelenetekben. Természetesen egy ilyen rendezvényen szükség van egy profi fotósra, aki megörökíti ezeket a pillanatokat a készülődés első perceitől a boldogító igen kimondásán át egészen az utolsó koccintásig. Az így készült fotók remek dekorációként szolgálhatnak, de ki tudna kiválasztani közülük csak egy kedvencet?

Ha montázs vászonképet rendeltek, nem kell meghoznotok ezt a nehéz döntést! Ez egy olyan izgalmas dekorációs lehetőség, melynek köszönhetően minden pillanat visszaköszönhet a falakról, ami kedves számotokra. Egyetlen vászonkép készül ilyen formában, ami ízléses és különleges dísze lehet közös otthonotok bármelyik helyiségének, de akkor is kiváló lehetőség, ha szeretnétek megajándékozni szüleiteket vagy barátaitokat a közösen átélt legemlékezetesebb mozzanatokról készült fotókkal.

Ha vászonképet több fotóból szeretnétek, rengeteg lehetőségetek van, a megvalósításnak csak a képzeletetek szabhat határt! Lehetnek azonos vagy különböző méretű képek szabályosan elrendezve, fő képpel vagy anélkül, de ha más hangulatra vágytok, rendezetlenül is kerülhetnek a képek a vászonra, akár tetszőleges alakzatban összeállítva. Csakis rajtatok múlik, hogyan legyenek elrendezve kedvenc képeitek, így garantáltan egyedi dekorációt kaphattok, ha montázs vászonképet rendeltek.

És hogy hol érhető el ez a sokszínű megoldás? Az Ötlet Szalon Kft. ilyen vászonképek készítését is vállalja, de ha nem érzitek, hogy éppen szárnyalna a kreativitásotok, akár a montázs tervezést is ránk bízhatjátok. Amennyiben úgy gondoljátok, hogy lehetetlen feladat egyetlen képet kiválasztani, csináltassatok vászonképet több fotóból, és a szolgáltatás részleteiért látogassatok el www.vaszonkep.hu weboldalunkra! Kérdésetek lenne? Munkatársaink szívesen segítenek eligazodni a lehetőségek között, hívjátok a +36-70-387-5747-es telefonszámot vagy írjatok üzenetet a vaszonkep@vaszonkep.hu e-mail címre!