Mitől függ a könnyűszerkezetes házak ára?

2019 szept 19. | Útmutatás

Célja, hogy energiatakarékos, kényelmes otthona legyen? Szeretne minél előbb beköltözni az új ingatlanába? Hallott már a gyorsan kivitelezhető épületekről, de tart a könnyűszerkezetes házak áraitól? Ha részletesen informálódik ennek az építési technológiának az előnyeiről, máris megérti, hogy több szempontból érdemes ezt a lehetőséget kihasználni.

Lehet, hogy Önben is bizalmatlanságot ébreszt a könnyűszerkezetes ház kifejezés, pedig érdemes lenne az előítéltektől megszabadulni. Kompromisszumok nélkül valósíthatja meg egyéni elképzeléseit, ha a könnyűszerkezetes ház építése mellett dönt. Lássuk, miért is éri meg a könnyűszerkezetes házak árait megfizetni, milyen előnyökkel jár:

  • Kiváló a hő- és hangszigetelés
  • Fokozott az energiatakarékosság
  • Rendkívül rövid az építési időtartam
  • Környezetbarát építőanyagokból készülnek
  • A helytakarékos falak nagy belső teret biztosítanak

A könnyűszerkezetes házak árai természetesen függnek attól, hogy mekkora alapterületet szeretne, kulcsrakész ingatlant vesz át, vagy a szakemberek segítsége nélkül rendezi be az épületet.

Időtálló, biztonságos otthona lehet, ha cégünkre, a TAKSONY H-BEK Építőipari és Idegenforgalmi Kft.-re bízza a könnyűszerkezetes ház felépítését! Több, mint 30 éves tapasztalattal, a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, és magas minőségű anyagok felhasználásával végezzük a munkánkat. Nagy figyelmet fordítunk a környezet védelmére, így előtérbe helyezzük többek között a napenergia hasznosítását és az elektromos fűtést is. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról, és tájékozódjon részletesen a könnyűszerkezetes házak árairól a www.konnyu-szerkezet.hu weboldalon!

Költözzön be álmai otthonába néhány hónapon belül, valósítsa meg a terveit a mi segítségünkkel! Kérje részletes tájékoztatásunkat a könnyűszerkezetes házak árairól! Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb elkezdhessük a munkálatokat! Kérjen ajánlatot a 06-30-444-1590-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@konnyu-szerkezet.hu e-mail címünkre!