Mit tehetünk az állati hulla biztonságos kezeléséért?

2019 júl 22. | Útmutatás

Fel kell készülnie az állati hulla kezelésére, ugyanis tevékenysége során gyakran van szükség a feladat ellátására? Állattenyésztőként dolgozik, ezért fontos, hogy tisztában legyen azzal, hogyan szabadulhat meg az elhullott állatoktól? Megfelelő kapacitású égető használatával megkímélheti magát a kellemetlenségektől.

Az állattartó telepeken számolni kell a változó mennyiségű állati hulla kezelésével. Ennek gyakorisága függhet a fajtól, a hasznosítástól, az állomány egészségi állapotától. Az állati hulladékok többféleképpen csoportosíthatók, ugyanis eltérhet a keletkezési hely, a veszélyesség, és a fizikai-kémiai tulajdonságaik sem egyeznek. Fontos, hogy az állati hulla kezelése az előírásoknak megfelelően történjen, mivel csak így kerülhetők el a járványok és az egyéb kellemetlenségek. A hulladékkal végzett tevékenység során ügyelni kell a környezet kímélésére. Erre a célra szolgálnak az állati hulla kezelésére kialakított égetők, melyek többféle méretben kaphatók. A különböző gépek más-más tulajdonságokkal rendelkeznek, ezért lényeges, hogy az állatfajnak megfelelő kapacitású berendezést válassza. Az elhelyezéshez és a működtetéshez segítséget kaphat, így nem adódhat problémája, és minden szabályt, valamint a környezet óvását is szem előtt tartva történhet az állati hulla kezelés.

Tudatosan, megbízható módon intézheti az állati hulla kezelést, ha cégünk, a Bentley Magyarország Kft. segítségét kéri. Különböző kapacitású égető berendezéseket kínálunk, melyek közül kiválaszthatja a célnak legmegfelelőbb típust. Hosszú élettartamú termékeket kínálunk, melyek szervizelését is vállaljuk. Tudjon meg többet az általunk nyújtott lehetőségről a www.tetemegetok.hu weboldalunkon!

Szabaduljon meg az elhullott állatoktól megfelelő módon! Készüljön fel az állati hulla kezelésére speciálisan kialakított, egyszerűen kezelhető berendezéssel! Válassza ki a megfelelő méretű égetőt, és kérje segítségünket a használatához! Vegye fel a kapcsolatot velünk a 06-22-411-100-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hungary@bentleyinstruments.com e-mail címünkre!