Mikor tisztíttatta ki utoljára a társasházi szellőzőt?

2019 jún 26. | Útmutatás

Feladatai közé tartozik a társasház jó állapotának fenntartása? Igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a lakók elégedettek legyenek, és megfelelő körülmények között éljenek? A nyári melegben kiemelt szerepe van a társasházi szellőző tisztításának, amiről nem szabad megfeledkeznie!

Bárhol tartózkodik, természetes, hogy levegőhöz jut, azonban egyáltalán nem mindegy, milyen minőségű, amit belélegez. A társasházakban és számos hasonló épületben nélkülözhetetlen a szellőző működtetése. Nagy problémát jelenthet a társasházi szellőző tisztításának elhanyagolása. Sok por és egyéb szennyeződés rakódhat le benne, majd ez bejut a lakótérbe is, ami légúti és más megbetegedésekhez vezethet, sőt, a zsíros szennyeződések nem csak az egészségre ártalmasak, hanem tűzveszélyesek is! Nem érdemes a társasházi szellőző tisztításán spórolni, hiszen ezzel veszélyeztetheti a lakókat, és később jóval több anyagi ráfordításra lesz szükség a teljes szellőzőrendszer cseréjekor, hiszen egy bizonyos szennyeződés-mennyiség fölött már nem lehetséges a tisztítás. A társasházi szellőző tisztításával hatékonyan javíthatja a komfortérzetet, és egészségesebbé teheti az életteret, ezért célszerű profi szakemberek segítségével rendszeresen elvégezni.

Cégünk, a Filantrop Kft. segítséget nyújt a társasházi szellőző tisztításában. Tapasztalattal és korszerű eszközök használatával látjuk el a ránk bízott feladatokat. Olyan technológiával végezzük a munkánkat, ami lehetővé teszi, hogy a lakásokba való bejutás nélkül kerüljön sor a gyors és tökéletes tisztításra. Tudjon meg többet tevékenységünkről a www.filantrop.org címen elérhető internetes oldalunkon!

Teremtsen meg minden feltételt ahhoz, hogy az ingatlan lakói egészségesen élhessenek; fordítson nagy figyelmet a friss levegő utánpótlására! Keressen fel bennünket, hogy minél hamarabb sor kerüljön a társasházi szellőző tisztítására! Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a 06-20-342-5510-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a filantrop@filantrop.org e-mail címünkre!