Miért válassza a nyugdíjbiztosítást?

2019 okt 24. | Útmutatás

Az emberek többsége, látva a mindennapi történéseket a gazdaságban, igencsak szkeptikus az állami nyugdíjjal kapcsolatban, ezért sokan inkább azt az utat választják, hogy félretesznek idősebb éveikre. Az emberek hozzáállását és a gazdasági körülményeket a különböző pénzintézetek, biztosítók is látják, ennek hatására pedig egyre több helyen igénybe vehető a nyugdíjbiztosítás. A nyugdíjcélú megtakarítási formákról rengeteg téves információt lehet sokszor hallani, egyesek még ezzel kapcsolatban is szkeptikusak, pedig erre semmi okuk. A nyugdíjbiztosításnak több előnye van, ezért érdemes ezt az utat választani. Ha Ön kíváncsi ezekre az előnyökre, most itt a lehetőség, hogy tájékozódjon!

Az első és legfontosabb előny a nyugdíjbiztosítással kapcsolatban, az, hogy a nyugdíjkorhatár emelése nincsen befolyással a kifizetésekre. A választékból a nyugdíjbiztosítás az egyetlen nyugdíj megtakarítási forma, ami a szerződéskötéskor érvényes nyugdíjkorhatár elérésekor fizet, vagyis a kifizetés időpontja nem tolódhat ki a magasabb nyugdíjkorhatárig. Ennek köszönhetően időben hozzá tud jutni a megtakarított összegéhez, ami nagyban fogja segíteni Önt a nyugdíjas éveiben.

A nyugdíjbiztosítást azért is érdemes választani, mert a biztosító nem csupán nyugdíjba vonuláskor teljesítheti a kifizetést, hanem rokkantság vagy halál esetében is. A nyugdíjbiztosítás egy speciális életbiztosítás, ami lehetővé teszi, hogy az ilyen szélsőséges helyzetekben is anyagi segítséghez jusson a biztosított vagy az örökösök. A nyugdíjbiztosítás rugalmas, személyre szabható, akár kettő-három év után is, ezáltal mindig aktuális élethelyzetéhez igazíthatja a befizetni kívánt havidíjat.

Mindenképp megéri a nyugdíjbiztosítást választania! Ha felkeltettük érdeklődését, keresse bizalommal cégünket, a Pannon-Safe Kft.-t! Válasszuk ki együtt azt a nyugdíjbiztosítást, ami Önnek ideális! A nyugdíjbiztosításról, egyéb termékeinkről bővebb információkat weboldalunkon talál, amit a www.pannonsafe.hu címen ér el. Amennyiben kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba telefonon, a 06-72-222-010-es számon vagy írjon e-mailt az info@pannonsafe.hu címre!