Miért nem szabad megfeledkezni a klímatisztításról?

2019 jún 13. | Útmutatás

Fontosnak tartja a kényelmet utazás közben? A komfortos környezet kialakításához hozzátartozik a klíma használata is, hiszen ezzel a készülékkel megóvhatja magát a kánikula okozta kellemetlenségektől. Azonban a kényelmes közlekedés mellett nem feledkezhet meg az egészségéről sem! Klímatisztítással megelőzheti a komoly problémák kialakulását.

Az autóban lévő levegő minősége jelentős mértékben csökkenhet, ha nem kerül sor a klímatisztításra. Gombák, baktériumok és egyéb káros anyagok telepedhetnek meg a rendszerben, amit folyamatosan belélegez, az utasokkal együtt. Ha elhanyagolja a klímatisztítást, elősegíti ezek szaporodását, ennek következtében pedig különböző betegségekre lehet számítani, akár komoly rendellenességek is kialakulhatnak.

Felmerülhet a kérdés, hogyan veheti észre, ha valami nincs rendben a gépjármű klímájával? A nehéz lélegzés, a kisebb és nagyobb köhögési rohamok, az utastérben érezhető szokatlan szag mind arra utalnak, hogy klímatisztításra van szükség. Ne várja meg a súlyosabb következményeket, melyekre a klíma helytelen állapota miatt lehet számítani! Bármikor kérhet segítséget, és gyorsan, gördülékenyen elvégezhető a tisztítás munkafolyamata.

Ha szeretne biztos lenni abban, hogy megfelelő módon történik a klímatisztítás, bízza meg cégünk, az AR-GO Bt. szakembereit! Több éves tapasztalattal, speciális eszközökkel, korszerű technikával végezzük el a feladatot. A klímatisztításon kívül vállaljuk a töltést és a javítást is. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így bármilyen igénye van, szervizünk rendelkezésére áll. Látogasson el a www.ar-go.hu weboldalunkra, ahol bővebb információhoz juthat!

Óvja az egészségét, és teremtsen komfortos környezetet a klíma megfelelő használatával! Ne feledkezzen meg a rendszeres klímatisztításról, keressen fel bennünket, és bízza ránk a feladat megoldását! Kérdései esetén hívjon bennünket a 06-1-431-9407-es telefonszámunkon vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu e-mail címünkre!