Miért ne halogassa a motorgumi cseréjét?

2019 júl 10. | Online áruház

Nem szeretne váratlan problémával szembesülni motorozás közben? Régóta halogatja a motorgumi cseréjét, és nem tudja, hogy eljött-e már az ideje? Fontos, hogy tudja, mikor célszerű a meglévő motorgumi cseréjét megoldani, hiszen a kifogásolható állapotban lévő gumik kellemetlenségekhez, sőt, súlyos balesethez is vezethetnek.

A motorgumik elhasználódásának jeleivel nincs mindenki tisztában, lehet, hogy Ön sem tudja, pontosan mi alapján veheti észre. Jó, ha tudja, a kopásjelző nagyon sokat elárul az aktuális helyzetről. Ha a gumi mintájába csempészett kopásjelző egy szintbe kerül a futófelülettel, eljött a motorgumi cseréjének az ideje. Amennyiben ennek jeleit látja, nem érdemes tovább várnia. A halogatott motorgumi csere miatt le is maradhat egy jól megszervezett túráról, ami igazán kellemetlen lehet. A gumi nem egyik pillanatról a másikra fog tönkremenni, hanem fokozatosan válik egyre csúszósabbá, ennek következtében pedig nagy esély van a balesetre. Annak érdekében, hogy ezt elkerülje, szükség van a motorgumi cseréjére. Kiváló minőségű, megbízható gyártó által készített gumikat választhat online is, így nem kell azonnal, személyesen felkeresnie egy szolgáltatót.

Profi szakemberekre bízhatja a motorgumi cseréjét, és kiváló minőségű termékek közül választhat az igényeinek megfelelően, ha cégünket, a Kék Hold S.E. Kft.-t választja. Sok éves tapasztalattal vállaljuk a motorkerékpár javítását, szervizelését, vizsgáztatását, így a motorgumi cseréjét is nyugodtan ránk bízhatja. Rendszeresen hirdetünk akciót, ezért érdemes többször visszatérni a www.kekhold.hu internetes oldalunkra!

Ellenőrizze rendszeresen a motorkerékpár alkatrészeinek állapotát, hiszen ezen múlhat a testi épsége! Fordítson nagy figyelmet a motorgumik cseréjére, ha szeretné megelőzni a bajt! Kérje a segítségünket, és jusson hozzá egyszerűen a legmegfelelőbb gumikhoz! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-240-4878-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@kekhold.hu e-mail címünkre!